2777
2789
عنوان

aşkim💎

| مشاهده متن کامل بحث + 10243 بازدید | 1389 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دروغ میگه بابا  اجی دوس داری یا داداش بیارم برات 😂😂😂

شش قلو بیار سرم گرم بشه 😃😃😃😃😃

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

تک ستاره قلبی تو 😍😘🥺

تموم نفسمی❤

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///
ولشون کن دیوونه شدن همه خودمونو عشقه بنیم ای ینی چی؟؟؟ چیکا بود میخوند بین ما😐😐😐😐😐

بنیم آی ب ترکیه ای معنیش میشه ماهِ من 

البته بین مایی  اونی ک چیکا میگفت معنیش میشه بینِ شما یا همون وسطِ شما🙄🙄😂😂😂

فرآی هم ک این کاربریمه باز ی اسم ترکیه ای هستش ک اینم معنیش میشه نورِ ماه ...

بنیم آی ب ترکیه ای معنیش میشه ماهِ من  البته بین مایی  اونی ک چیکا میگفت معنیش میشه بینِ ...

چ معنیاش نازن

اره بین ما😂😂😂😂😂

///💎نگین قلبتم❤///❤ همیشه عشق باشد؛همیشه برکت❤/// «همین که در آغوش هم هستیم،حالِ هر روزِمان خوب است..» 💜💍👫🏻 👐🏻🥬🥕///جان من و جهان من 💜///هیچوقت باهام چشم تو چشم نشید😌دل به یغما میبرد چشمان مستم😌فقط عشقم میتونه بام چشم تو چشم بشه چونکه چشام مال خودشه😌///نور مهم نیست! وقتی قلبت روشنه...!💫 //من هوشبرم،،،هوشبرِتو،،،ینی تمام عارامشِ تو///وَاللهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ 💫///💎❤///♥این را بدان که عاشق ترین فرد زمینم ،،، دنیا بداند تا آخرش با تو همینم♥♥♥ ///اصالت تو خون آدماست ... اداشو درنیارید!😁😌/// کاربر آنید_پ ام ///