2777
2789
عنوان

جیغ کودک

105 بازدید | 7 پست

سلام خانم ها ِ لطفا راهنماییم کنید دخترم 3 سالشه ِ شبا تو خواب جیغ میزنه و گریه می کنه ِ به هیچ عنوان ارام نمیشه تا 20 دقیقه گریه و جیغ میزنه واقعا نمیدونم باید چه کار کنم هفته ای دو یا سه بار این کار را می کنه . اگه تجربه ای دارید راهنماییم کنید 

مادر  شوهرم که  فوت  کرد  دختر   سه  ساله  من  هم  اینجوری  شده  بود هر چیم  ازش  میپرسیدیم  چیزی  نمیگفت  بعدها  که  بزرگتر. شد گفت  خواب  میدیدم  تو  بابا  هم  مثل  مامان  بزرگ  مردین 

اونایی  که  تو  زندگی  توقعی  از  کسی  ندارن  موفق  تر و  ارامش  بیشتری  دارند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جلو بچه دعوا کردین حتما یا زدی بچع رو ترسوندیش یا بکن نکن زیاد میکنی بچه عصبی شده سعی کن فضای اروم ا ...

نه عزیزم اتفاقا خودم و شوهرم خیلی اروم هستیم ِ از نوزادی این عادت را داره ِ دکتر هم بردم فایده نداشته نگران حنجره اش هستم ِ گفتند بزرگ تر میشه خوب میشه ولی فرقی نکرده 

بچه منم بیست ماهشه از اول همین اخلاقو داشت هنوز درست نشده حتی شبا میترسم بخوابم گاهی اصلا اروم نمیشه با ماشین میبریم دور دور تا اروم شه فک کن ساعت سه وچهار صبح

کاملا غریبه به هیچ کجا تعلق ندارم
بچه منم بیست ماهشه از اول همین اخلاقو داشت هنوز درست نشده حتی شبا میترسم بخوابم گاهی اصلا اروم نمیشه ...

امیدوارم بچه شما زود این عادت را ترک کنه ِ بچه من که الان 3 سالشه هنوز خوب نشده ِ بعضی شبا گریه می کنم واقعا نمیدونم چرا این کار را می کنه