2777
2789

اگه اومدی بمنم بگو این معدم خوب میشه؟ 

هرجا میرم میگن مشکلی نداری😪ولی خیلی اذیتم

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چجوری تو این آزمون میشه شرکت کرد؟کلا شرایطش چیه ؟ تو اداره انجام میشع؟دامادمون کارمند اداره آمو ...

کارشناسی رشته های آموزش و پرورش تو مهر ثبت نامش بود

کارشناسی رشته های آموزش و پرورش تو مهر ثبت نامش بود

شرایطش چیه چجوری میشه آزمون داد ؟ آزمونش از چه کتاباییه میشه یکم راهنماییم کنی چون کلا هیچ اطلاعی در این مورد ندارم 

یه دنیا ممنونت میشم🌹

شرایطش چیه چجوری میشه آزمون داد ؟ آزمونش از چه کتاباییه میشه یکم راهنماییم کنی چون کلا هیچ اطلاعی در ...

باید ثبت نام سازمان سنجش میکردی من رشته آموزگار ابتدایی ثبت نام کردم کتاب دانشگاهی رو باید بخونیم تورو به خدا برا من هم دعا کن که قبول بشم

باید ثبت نام سازمان سنجش میکردی من رشته آموزگار ابتدایی ثبت نام کردم کتاب دانشگاهی رو باید بخونیم تو ...

انشاالله عزیزدلم 

از خدا میخوام ک قبول شده باشی 

راستش من میخوام با سوابق برم دانشکده از بچه های نظام قدیمم بنظرت با معدل کتبی ۱۵و۷۱ و معدل کل ۱۷و۷۴ میشه تو رشته زیست جانوری دانشگاه دولتی شهرمون قبول شم؟امکانش هست؟