2777
2789
عنوان

بتام خوبه؟

91 بازدید | 10 پست

سلام روزتون بخیر. روز ۲۵سیکلم (سه روز قبل موعد پپرونی) بیبی چک مثبت شد و روز  ۳۰ (دو روز بعد موعدم) بتام ۱۰۱۱ بود . خوبه طبیعیه؟ 

آخه پارسال من بیبی چک تا یه هفته بعد موعدم مثبت نشد و بتا تازه شده بود ۲۱۹. سقط شد.

برای سلامتی جوجه‌م دعا کنید که دوباره سقط نشه..  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانم گل

حرفای منو مثل یه خواهر برواشت کن. من پارسال راه تورو میرفتم بتا چک میکردم سونو میرفتم اما اخرش از فکر و استرس نی نی سقط شد. اما امسال که اقدام کردم به خودم قول دادم دیگه طرف ازمایشگاه و سونو نرم تا سه ماهم تمام بشه. خییییلی سخت بود به شوهرمم گفتم اگه خواستم برم تو نذار. نرفایم تا سه ماه کامل و بعد رفتیم مطب سونو... خداروشکر همه چی تا الان خوب بود. میخوام بهت بگم این کاری ک کردم استرسمو کمتر کرد . گفتم بهت بگم شاید تو هم انجام بدی باو. کن بهتره. ان شاالله نی نیت سالم باشه گلی

علت سقط ات چی بود 

از روز چهل و دو بارداری لکه دیدم هی لکه هی لکه سونو واژینال دادم گفت داخل رحمی ساک دیده شد دوهفته بعدش رفتم به خیریت و میمنت و مباررررکی کیسه زرده! یعنی باید هشت هفته می‌بودم بازم لکه لکه در حد پپرونی... جم نمی‌خوردم... دیگه یازده مهر (یعنی باید ده هفته بود ) سونو دادم گفت این اندازه شیش هفته است و با خونریزی که تو داری سقط میشه خیلی درد کشیدم نشد آخر کورتاژ شدم. خیلی خاطره تلخی شده.  اینم که شما گفتین بالا رفتنش مهمه سر اون قبلی بتا خوب بالا می‌رفت. خدا خودش کمک کنه به همه. 

سلام خانم گل حرفای منو مثل یه خواهر برواشت کن. من پارسال راه تورو میرفتم بتا چک میکردم سونو میرفتم ...

اتفاقا منم می‌خوام نرم سونو تا یازده هفته و آنومالی 

چون پارسال موقع سونو گرافی دکترع باهام کشتی می‌گرفت و هرروز خون می دادم مرسی از راهنماییت 

از روز چهل و دو بارداری لکه دیدم هی لکه هی لکه سونو واژینال دادم گفت داخل رحمی ساک دیده شد دوهفته بع ...

آها منم بعد دو هفته تاخیر تازه بی بی چکم هاله محو انداخت  رفتم بتا دادم 155 بعد دو روز شد 410 بعدشم رفتم سونو گفت پنج هفته ای و ساک و کیسه زرده دید تاحالا ک هفت هفته ام شکر خدا لکه بینی ندارم هفته دیگ سونو تشکیل قلب دارم..

التماس دعا

🌷
اتفاقا منم می‌خوام نرم سونو تا یازده هفته و آنومالی  چون پارسال موقع سونو گرافی دکترع باهام کش ...

خواهش میکنم من مطمئنم اینبار همه چی نی نیت خوبه فقط استرس نداشته باش که یکی از علت های تشکیل نشدن قلب استرسه