2777
2789
عنوان

بیاین عکس

1104 بازدید | 121 پست

عکس خودمو دوستامو میزارم😎

نمیگم کدوم خودمم😂

شما نظر بدین ب ترتیب کدوم بهتریم

دوستام هیچ مشکلی ندارن با عکس گزاشتنم

و اینکه نگین نسبیه و فلان هر کدوم حس خوبی داشتین روش بگینن 

خدا بخاد نت یاری کنه زوود میزازم

تیکر رسیدن ب هدفمه..خدایا میدونم موفق میشم اخه امیدم فقط تویی💚😍

بزار گذاشی بلایک

خدایا ازت ممنونم ک منو لایق مادرشدن دونستی بعداز یکسالو نیم دقیقا زمانی ک ناامید شده بودم و فکرشو نمی‌کردم نتیجه بگیرم ازت خواهش دارم صحیح و سالم بزاریش بغلم هم نخود منو هم تمامی بچه های دنیا رو⁦♥️⁩⁦♥️⁩تاریخ مثبت شدن بی بی چک۱۴۰۰/۷/۱۱😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط شیر مادرت زود

😂😂😂😂

من یه پرستاراتاق عملم😍من عاشق کارمم❤من یه خانوم خانه دارم🙎‍♀خونه من همیشه برق میزنه❤من یه زنم🥰عاشق همسرمم.با عشقم خوشبختم خستگیام پشت در خونمونه من مطالعه میکنم آشپزی و شیرینی پزی میکنم آقامون آرایشگر شخصیمه همیشه باهم خوشیم از خونمون یا صدا خنده میاد یا بوی غذای تازه😍به منم خیانت شده مشکوک به سرطان بودم که نامزد سابقم با خواهر جاریم بهم خیانت کردن تو تنهایی و افسردگی جنگیدم تا اینکه با شوهرم آشنا شدم اسمش امیده🥰خودشم امیده بعد اومدنش من شدم قوی ترین و خوشبخت ترین زن دنیا💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز