2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. امیدوارم حالت خوب باشه. واریس پا یه نوع اختلال هستش که به خاطر گردش نامطلوب خون در بدن به جود می اید. ولی جای نگرانی نیست و قابل درمانه. من توصیه می کنم برید مرکز دکتر وهاب اقایی که یکی از قدیمی ترین و مجهزترین مراکز در ایرانه. و از اواخر دهه 50 کار خودشو شروع کرده. مخصوصا اینکه برای تشخیص و درمان واریس پا از سونوگرافی داپلر هم استفاده می کنن. برای اشنایی بیشتر شما با این مرکز ادرس سایتشونا براتون می زارم. 

https://www.drvahabaghai.com/

لینک زیرم ادرس مقاله واریس پا هست که خیلی به دردتون میخوره. کلا درمورد واریس پا راه های درمان و تخیصش صحبت کرده.

https://www.drvahabaghai.com/fa/article/173/%d8%aa%d8%b4%d8%ae%db%8c%d8%b5-%d9%88%d8%a7%d8%b1%db%8c%d8%b3-%d9%be%d8%a7-%d8%a8%d8%a7-%d8%b3%d9%88%d9%86%d9%88%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%81%db%8c-

%d8%af%d8%a7%d9%be%d9%84%d8%b1

ادرس و شماره تلفونشم می زارم براتون

آدرس: خ ولی عصر- روبه روی ضلع شمالی پارک ساعی- نبش کوچه امینی-پلاک 2374

ایمیل: info@drvahabaghai.com

تلفن:88777907 - 88788603 - 88676455

عزیزم واریس منم داشتم 

دیگه الان اصلا چیز خاصی نیست

به نظر من این طب گیاهی و سنتی و... بیشتر برای پیشگیریه نه درمان 

فک کنم قدیم اونقدر مشکلات و بیماری بوده که کسی به واریس اهمیت نمیداده که بخواد بره دنبال درمانش

من مشهد رفتم جای دکتر مصدق 

دوست داشتی تو گوگل سرچ کن فک کنم بیاره صفحه شو 

خودت برو تحقیق کن

من که راضی بودم خودم

مادرم از واریس پا رنج می‌برد و پاهایش خیلی ورم می‌کرد. وقتی به دکتر قنواتی مراجعه کردیم، با درمان‌های ساده مثل لیزر، خیلی سریع بهبودی پیدا کرد. الان بعد از چند ماه دیگه هیچ درد و تورمی نداره و می‌تونه راحت راه بره. ما خیلی خوشحالیم که به دکتر قنواتی مراجعه کردیم