رویاطلاا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 472 عنوان هیچکی مث من هست 73 بازدید | 6 پست بچه ها من این روزها ک کرونا هست خیلی ترس از دست دادن پدر مادرم حتی بچمو دارم خیلی شده شب موقع خواب چشما بستم ناخوادگاه بهش فکر کردم از دست دادمشون اشک هام از بغلم چشمم ریختن پایین .من دیونه شدم فک کنمـ تمیخام فڪـــــــــــــــــر کنم ولی نمیشه 😔😔 1399/08/14 | 01:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویاطلاا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 472 [QUOTE=162626579]خیلی حس ترس کرونا ترس زلزله . اصلا دلم ب حال خودمـ نمیسوزه ولی دلم ی حال خانوادم بشدت میسوزه میگیرع کی میخواد این همه درد درســــت بشه
۰۰۷۴سامان عضویت: 1399/08/02 تعداد پست: 97 اصلا دلم ب حال خودمـ نمیسوزه ولی دلم ی حال خانوادم بشدت میسوزه میگیرع کی میخواد این همه درد درســــت ... شاید باورت نسه من کلا از ۵.۶ سالگیم همیشه شبا موقع خواب فکر میکردم اگه مامان بابام بمیرن چی میشه و کلی گریه میکردم .
رویاطلاا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 472 شاید باورت نسه من کلا از ۵.۶ سالگیم همیشه شبا موقع خواب فکر میکردم اگه مامان بابام بمیرن چی میشه و ک ... خدا اگ خاسی اتفاق بدی بیوفته اول واسه خودم بیوفته چون من طاقت ندارم خدا پدر مادرت عزیزاتون واستون نگه داره الهی امین