2821
2789
عنوان

فوررررری

111 بازدید | 3 پست

بچه ها من همیشه وقتی ختم برمیدارم میبینی ی مشکلاتی پیش میاد ی ناراحتی تو خانواده میشه انقد حرصم میدن ک کفرم در بیاد کافرم میکنن اخه این چ کاری من ک دارم ب سمت خدا میرم دگ این عذاب ها چیه اذیت ها چیه من تا کی باید بشینم از دست خانوادم عذاب بکشم‌ همش بهم طعنه بزنن سرکرفت بشنوم  معلوم نیست چ گناهی کردم دارم تاوان میدم 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 

ایه قران میگه: ای کسانی ک گفتید ایمان آوردیم، ما شما رو مورد امتحان قرار میدیم

اره خواهری الکی نیست که

وقتی شروع کنی بری سمت خدا شاید اولش اینجوریا بشه

صبر کن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉

مسیر خدا جداست از خانوادت جداش کن خود شیطانه میمونه که این سنگارو میندازه جلو پات تا دست از قرآن خوندن و ایمانت برداری توجه نکن به سرکوفتا و افکار دیگران چون داری راه درست رو میری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مسیر خدا جداست از خانوادت جداش کن خود شیطانه میمونه که این سنگارو میندازه جلو پات تا دست از قرآن خون ...

خیلی اذیت میشم اخه چند ساله ی مشکلی دارم حل نمیشه واقعا قابل درک نیست برام خدا چرا نباید کمکم کنه اگه قرآن قرانه باید ی کاری برام تا الان میکرد دگ مشکل تحصیلی دارم تا حالا حل نشده حداقل میگم خدا اونو حل نمیکنی لااقل یکی بیاد باهاش ازدواج کنم اونم نمیشه تو خونه همش سرکوفت میزنن ک موندی خونه بی سوادی چقدر تحقیر اخه خدا خوشش میاد 

خدایا شکرت که هر ثانیه و هر لحظه در فرکانس مثبت قرار دارم 
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز