2777
2789
عنوان

بچه بیاین درد دل😭

73 بازدید | 7 پست

دلم واسه عشقم تنگ شده😭😭

عکساشو میبینم بی اختیار اشک میریزم😭😭

تف تو این مملکت که بخاطر نبود استخدام جوونایی مثل ما بلا تکلیف موندیم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کسی میفهمه حال منو؟به معنای واقعی کلمه دارم میترکم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چی شده میشه بیشتر توضیح بدید

😭😭😭استخدام کوفتی به هر دری میزنیم راها بسته میشه،فعلا منتظریم باز اخه ما چ گناهی کردیم😭😭😭😭😭چی کار کردیم ک الان با دوری از هم داریم امتحان میشیم😭😭😭

😭😭😭استخدام کوفتی به هر دری میزنیم راها بسته میشه،فعلا منتظریم باز اخه ما چ گناهی کردیم😭😭😭😭😭چ ...

منم امسال با هزار امید و اینکه می خواستم جواب زحمات پدرم مخصوصا رو بدم برم سر کار کتاب خریدم خوندم بومی گزینی اومدم واقعا انگار با چکش زدن تو سرم کلی گریه کردم احساس ناامیدی 

خیلی سخته اینکه بخاطر مادیات نتونی ب اهداف دیگه براحتی برسی 

شما خیلی سربسته از احساسات در  رابطه  و عدم داشتن شغل گفتید من ربطشون رو نتونستم بفهمم ک بخوام نظرمو بیان کنم ولی میدونم هم دلتنگی سخته هم تلاش برای رسیدن ب شغل و ...

برای هر دوش باید اول خودتون قوی باشید 

میدونم جلوی احساسات رو نمیشه گرفت ولی با گریه و ناراحتی زیبایی روحی و جسمیتون آسیب میبینه 

گریه ی اندازه ک بیشتر بشه تاثیر بدی روی روحیت میزاره 

برای شغل هم بدون تنها نیستی خییییلی ها امسال توی سایت ایران استخدام اومدن گفتن اگ قبول نشم نمیتونم خواستگاری برم چون هیچ شغلی ندارم واقعا دلم سوخت براشون 

معلوم نیس با بومی گزینی چ تعدادیشون مثل من عقب کشیدن 

ولی فقط می دونم باید جنگید ولی با قدرت 

ان شاءالله حال دل همه ی جوونا و چشم انتظارا خوب باشه من جمله شما ببخشید اطلاعات زیادی نداشتم بخوام بهتر از این همدردی کنم