2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 28 پست
شوهرتو تقویت کن اول بعد ۳ماه اقدام کن .اصلا ریسک نکن .چون معمولا سقط ب خاطر ضعیف بود اسپرمه .منم همی ...

از کجا فهمیدید واریکوسل داره؟

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
از کجا فهمیدید واریکوسل داره؟

ازمایشش تحرکش خیلی کم بود بعد چون سقط داشتم دکترم گفت بهتره عمل کنه .چون ۸هفته و ۵روز ایست کرده بود

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام زهرا جان خوبی منو یادته 

قبل تو تاپیکم باهم بودیم خوبی عزیزم

در چه حالی چیکارا کردی

منم بار اول انتقالم منفی شد

اینسری بار دوم انتقالمه روز هفتمم

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
سلام زهرا جان خوبی منو یادته  قبل تو تاپیکم باهم بودیم خوبی عزیزم در چه حالی چیکارا کردی منم ...

سلام عزیزم اره گلم .تو خوبی؟والا من خرداد باردار شدم ک ۱۱هفته فهمیدم ۸هفته و ۵روز قلبش ایست کرده .بدون دارو باردار شده بودم .الانم ک اقدامم تا خدا چی بخواد .انشاالله تو هم بزودی خبر بارداریتو بهم میدی😍😍

سلام عزیزم اره گلم .تو خوبی؟والا من خرداد باردار شدم ک ۱۱هفته فهمیدم ۸هفته و ۵روز قلبش ایست کرده .بد ...

آخ چه حیف شده 

ایشالله که زودتر باردار میشی دوباره به امید خدا 

استرس رو از خودت دور کنی زودتر نتیجه میگیری

فدات عزیزم 

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
آخ چه حیف شده  ایشالله که زودتر باردار میشی دوباره به امید خدا  استرس رو از خودت دور کنی ...

ممنون عزیزم ایشالا توهم بزودی باردار بشی 😍😍😍😘

سلام  خانمها من تقریبا دو ماه پیش آی وی اف کردم اما منفی شد  ,‌این ماه طبیعی باردار شدم و ...

خداروشکر عزیزم تبریک میگم .اگه دردت کمه طبیعیه خیلیا دارن .ترشحتم اگه بو و خارش نداری و شیری رنگه طبیعیه مال بارداریه