2789
عنوان

بارداری

374 بازدید | 28 پست

سلام خانوما .تاحالا شده تخمک گذاریتون تو روزای اول بعد پریودی باشه؟و حامله شده باشین؟من روز ۱۵ و ۱۶ درد وحشتناکی داشتم ولی رفتم سونو روز ۱۶سیکلم گفت اتدومتر ۸و پلی کیستیک .ولی سابقه درد اینجوری نداشتم و از چند روز پیش‌سینه دردم شروع‌شده.بدنمم پر جوش شده 

به زودی مادر میشم😊خدا اینو میخاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای بعضی وقتا بدن آدم یه کارای می‌کنه هاااا آدم میمونه توش  آره عزیزم میشه

والا خودمم نمیدونم چمه .فقط یکی دوبار رابطه داشتیم ک بعدش شوهرم رفت عمل واریکوسل 😕کلا دیگه رابطه نداشتیم .حالا میگم نکنه باردار شدم .اخه یه حسای‌عجیبی دارم خودمم نمیدونم چمه اینهمه درد 

از کیت استفاده کن و دانشنامه فرزند سرچ کن روز دقیق تخمکگذاریتو میگه

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
از کیت استفاده کن و دانشنامه فرزند سرچ کن روز دقیق تخمکگذاریتو میگه

والا این ماه کلا چون دوبار رابطه داشتیم من پیگیر نشدم .الانم ۱۷سیکلمم .بارداری قبلیم دقیقا از چند روز بعد پریودم سینه هام درد گرفتن 

اره عزیزم منم میشدم ؛ من مادر شوهرم دکتر زنان زایمان هس میگف طبیعی هس

خوشبحالت این روزا خیلی دلم میخواست یه دکتر زنان کنارم داشتم 😓من ۵ ماه پیش سقط داشتم الان میخواستم اقدام کنم همه ازمایشامم خوب بود ولی از اسپرم شوهرم یکم ضعیف بود که دکتر قرص تقویتی داده حالا میخوام ببینم اقدام کنم یا صبر کنم ۳ ماه دیگه 😢😢😢😢

خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
خوشبحالت این روزا خیلی دلم میخواست یه دکتر زنان کنارم داشتم 😓من ۵ ماه پیش سقط داشتم الان میخواستم ا ...

شوهرتو تقویت کن اول بعد ۳ماه اقدام کن .اصلا ریسک نکن .چون معمولا سقط ب خاطر ضعیف بود اسپرمه .منم همین طور شد .الانم شوهرم عمل کرده تا نتیجشو سه ماه دیکه ببینیم