2777
2789
عزیزم میشه چند تا ویژگی اخلاقی و در مورد ظاهرم یکم بگی     ممنون میشم

مهربونی یکم مغروری یه دنده و لجبازی یکم عصبی ولی زود میبخشی گاهی خیلی ناراحت میشی راجع به میزای مختلف در حدی که اعصابت از دست خودت خورد میشه

قد متوسط لاغری چشم های بزرگ و قهوه ای و ابرو های یکم تو خالی لبای بزرگ و پوست سفید بینی خوبی داری

⚡🌠.Just wanna dance with stars
نه اخرشب

همین کاربره هم گف عصریااخرشب میده.بنظرت چش بود امروز پاچه گرف بعدم قهرکرد😕😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی ازدواج میکنم و شغلش و خصوصیاتش چیه ؟

تا 9 ماه دیگه

شغلش رو نمیدونم  ولی با لینکه درآمد زیادی نداره ولی حلاله

قد متوسط رو به بالا چشم های بزرگ و قهوه ای رنگ ابرو های پر پشت مردونه لب های کوچیک بینی متوسط موهای لخت 

⚡🌠.Just wanna dance with stars
به خاطر اینه که خیلی بی مسئولیته یا اینکه بلد نیست با یه دختر چطور صحبت و رفتار کنه

عزیزم خصوصیات ظاهریمو میگی؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نمیدونم والا😂

عزیزم خصوصیات ظاهریمو میگی؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
تا 3 سال دیگه ازدواج می کنی 

ازدواجم دوستیه یا سنتی؟طرفن شعلش چیه؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵