2821
2789
یکم اخلاقت تنده ولی تو دل برویی زود رنجی و بااین حال مهربونی لجباز قد بلند لاغری  فقط یکم تو پ ...

دقیقا 😍😍😍😍😍واقعا همشونو راس گفتی لاغرم چلی در عین حال توپرم ینی تا حالا حس ششمی مثل تو ندیدم بخدا😍😍وای مررررررسی عزیزم

اخلاق عشقم چطور؟!

ببخش حسابی گیجت کردم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه ویژگی ظاهری و اخلاقی دوس پسرمو بگی؟ یاخودمو

قدش بلند چشمای سگ دار لبای بزرگ و بینی قوز دار

عصبیه ولی یکم هم مهربون و رو اعصابت میره 

قدت متوسطه چشمای متوسط و لبا و بینی متوسط داری موهای بلند خرمایی 

مهربونی دل نازمی و یکم ترسو تنهایی رو دوست نداری و خونگرمی

⚡🌠.Just wanna dance with stars

[QUOTE=162603475]شما تا 2 یا 3 سال دیگه ازدواج می کنی با عشقت[/مال منو اهم بگو توروخدا

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
قدش بلند چشمای سگ دار لبای بزرگ و بینی قوز دار عصبیه ولی یکم هم مهربون و رو اعصابت میره  ق ...

وقتی بیاد خواستگاری خونه داره ایا 

من فکر میکنم یه مشکلی داره ایا واقعا داره یا من اشتباه میکنم

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍
قدش بلند چشمای سگ دار لبای بزرگ و بینی قوز دار عصبیه ولی یکم هم مهربون و رو اعصابت میره  ق ...

همرو درس گفتیا😐😐😐رنگ موهامو فکرشم نمیکردم بگی ایوووللللل بابا💃🏿💃🏿💃🏿

یادم رف بگم بنظرت توی عیدمیاد یااینک قبلش؟؟؟؟؟

واینک فردا چ ساعتی پیام میده

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
دقیقا 😍😍😍😍😍واقعا همشونو راس گفتی لاغرم چلی در عین حال توپرم ینی تا حالا حس ششمی مثل تو ندیدم بخ ...

عیبی نداره گلم❤️

اخلاقش خوبه و مهربونه دوست داره فقط باید باهاش نرم صحبت کنی گوش بده چون لجبازه و اینکه یکم هم تخصه 

⚡🌠.Just wanna dance with stars
عیبی نداره گلم❤️ اخلاقش خوبه و مهربونه دوست داره فقط باید باهاش نرم صحبت کنی گوش بده چون لجبازه و ا ...

واقعا همینجوریه ک میگی لجباز و تخصه 

ابجی دخترداییش ازدواج مبکنه و پاشو از زندگی عشقم بیرون میکشه