2777
2789
خب قزار نیس س ک س کنه که فقط اسپرمشو‌میریزن تو رحمش

یا باید بچه جفتشون باشه یا بچه جفتشون نباشه

الان این یعنی اسی از یه مرد دیگه باردار شده و بچه خودشه ولی همسرش داره بچه یکی دیگرو بزرگ میکنه 

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ وجه قبول نمیکنه 

با زبون نرم راضیش کن کم کم روش کار کن واسه درمان

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
یا باید بچه جفتشون باشه یا بچه جفتشون نباشه الان این یعنی اسی از یه مرد دیگه باردار شده و بچه خودشه ...

خب چی‌میشه مگه مثل‌تخمک‌اهداییه دیکه برعکسش

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
خب قزار نیس س ک س کنه که فقط اسپرمشو‌میریزن تو رحمش

حتی واسه رحم اجاره ای هم اول اون خانمی که قراره جنین داخل رحمش قرار بگیره باید عقد موقت چند ساعته بشه با اون آقا و اون خانوم نباید متاهل باشه و معمولا بیوه یا مطلقه هستند. همینجوری نیست که هر اسپرمی رو بزارن تو بدن هر خانومی 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
خب چی‌میشه مگه مثل‌تخمک‌اهداییه دیکه برعکسش

خب یکم خوشایند نیست 

حتی واسه رحم اجاره ای هم اول اون خانمی که قراره جنین داخل رحمش قرار بگیره باید عقد موقت چند ساعته بش ...

پس‌بانک اسپرم کارش جیه

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
ینی چی مگع میشه بانک‌اسپرم دازیم اخه خب مگه میشه اسپرم ندن

عزیزم از لحاظ شرعی حرامه نطفه .تخمک اهدایی مشکل نداره چون مرد میره اون خانومو واسه چن ساعت عقد میکنه.ولی زن شوهر دار که نمیتونه برای دریافت اسپرم به عقد نفر دوم دربیاد باطله.زیر زمینی شاید انجام بدن ولی از لحاظ شرعی درست نیست

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.
بهتر از پرورشگاه اوردنه مرده که در هرصوزت پدر نمیشه حداقل زنه مادر شع

خب ادم باید فکر شریکشم باشه

بالاخره حس خوبی به ادم نمیده ولی اگه همسرش راضی بشه که خوبه

اسی منم مثل شماهستم.یبار ای وی اف کردم شوهرمم عمل کرد الان ده ساله هنوز بچه دار نشدیم راستش اصلا حوص ...

بمیرم الهی منم دودلم نمیدونم چیکار بایدبکنم خدا بهمون یه نظر ی بکنه