2777
2789

برای من آلمانی بسیار راحت تر از فرانسه است

برای فرانسه در ایران موسسه قطب راوندی خوبه و برای آلمانی گوته یا کیهان 

اگر انگلیسی تون خوب باشه آلمانی واقعا زبان ساده منطقی هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

آلمانی خیلی سخته برای تلفظ بعد کشورهای کمتری بلدنش

ولی فرانسوی رو اکثرا بلدن و یه قسمت توی کانادا حتی دانشگاهش به فرانسویه

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین آلمانی نمیگم راحته ولی سختم نیست خیلی چیزاش از انگلیسی راحت تره و اگه کمی هم انگلیسی بلد باشی آلمانی زودتر یاد می گیری

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد
برای من آلمانی بسیار راحت تر از فرانسه است برای فرانسه در ایران موسسه قطب راوندی خوبه و برای آلمانی ...

دقیقا منم آلمانی رو راحت تر درک می کنم تا فرانسه

سالها دل طلب جام جم از ما می کرد                         آنچه خود داشت ز بیگانه تمنا می کرد

مسلط شدن بر تلفظ و نوشتار زبان فرانسوی واقعا کار می بره

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
ببین آلمانی نمیگم راحته ولی سختم نیست خیلی چیزاش از انگلیسی راحت تره و اگه کمی هم انگلیسی بلد باشی آ ...

مثلا چه سطحی از انگلیسس کافیه ؟؟ باید بالاتر از اینتر مدیت باشه ؟؟؟

مثلا چه سطحی از انگلیسس کافیه ؟؟ باید بالاتر از اینتر مدیت باشه ؟؟؟

نه دیگه تا همون حدودا خوبه ولی بالاتر باشه که چه بهتر

نوشتنش سخت تر از حرف زدنشه

اینکه خیلی از حروفی که نوشته میشن، خونده نمیشن برای من خیلی آزار دهنده بود😅

مخصوصا که من به اسپانیایی خو گرفته بودم و اونجا همون طور که مینویسیم، می خونیم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست