2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

45 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها چند روزه که کیت تخمک گذاریم یه خط بالا و یه خط کمرنگ پایین میندازه. ول من از جمعه سه بار اقدام داشتم یعنی تو این چند روز هیچ تخمکی تو رحم نبوده که لقاح بشه؟ حتما باید روز تخمک گذاری رو ملاک قرار داد؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰

نه عزیزم تا زمانی که کیت هم رنگ یا پرنگ تر بشه خط پایین تخمک گذاری نبوده 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

چند وقته تو اقدامی گلم 

خدایا شکرت خدایا هزاران بار شکرت که منو لایق مادر بودن برای فرشته ای به اسم دختر دونستی 😍 دخترم عزیز ترینم از خدا میخوام کمکم کنه مادر خوبی برات باشم و منو پدرت انقدر بهت عشق بورزیم و ارزش قائل باشیم که نگی ای کاش پسر بودم پرنسسم منو پدرت عاشقتیم ❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند وقته تو اقدامی گلم 

من چون واسه دختر اقدام میکنم باید قبل از تخمک گذاری باشه اقدامم. اون ماه دو اقدام داشتم  ولی پری شدم . این ماه سه بار داشتم و باید تا سرماه منتظر بمونم🤗

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
من چون واسه دختر اقدام میکنم باید قبل از تخمک گذاری باشه اقدامم. اون ماه دو اقدام داشتم  ولی پر ...

انشالله این ماه دو تا مونم باردار باشیم 

انشالله این ماه دو تا مونم باردار باشیم 

به امید خدا😍😍😍