2777
2789
اره بعضیا هنوز تو اون دوران موندن.من نمیدونم چه جذابیتی داره اخه داخل یخچال.مگه مردم خوراکی‌نخورده ا ...

والا سوال منه 

اینا هنوز شوق و ذوق دارن 

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

ول کنین خانواده ی عروس و تو رو خدا

غلط کردن دختر دار شدن! 

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم والا اصن تو کار رسم نیستم ولی مادرشوهرم به حرف اومد که یخچالو باید شما پر کنین

راست میگه گلی

یه صلوات یا حمد مهمونم کنین💚😞🙏انشأالله به چیزی که میخوام برسم😍 و همه چی زودتر حل بشه😞💚😍انشأالله همه حاجت روا بشن و همه گرفتاری ها حل بشه💚🙏 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚😍 برای شهیدان سید مجتبی علمدار شهید سید احمد پلارک سید رضا حسینی شهید ابراهیم هادی شهید تورجی زاده شهید علیرضا کریمی و تمام شهدا صلوات بفرستین برای 14 معصوم برای محمد و آل محمد برای نرجس خاتون و سلامتی آقا امام زمان صلوات🙏💚😍اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ول کنین خانواده ی عروس و تو رو خدا غلط کردن دختر دار شدن! 

😂😂😂😂من دختر دارم والا نه سیسمونی خواهم خرید نه یخچالشو پر میکنم نه حتی اندازه صد سال زندگی مشتک براش وسیله میخرم.چیه این مسخره بازیا اخه😂

😂😂😂😂من دختر دارم والا نه سیسمونی خواهم خرید نه یخچالشو پر میکنم نه حتی اندازه صد سال زندگی مشتک ...

من بااینکه پدرم وضعش عالی جهزیه مو مادرم قبول نکرد وگرنه من سبک میخواستم فقط جهزیه رو سنگین دادن 

نه یخچال پر کردم نه سیسمونی 

هرکی هم گفت زشته گفتم از ی جاباید این مسخره بازیا تموم بشه 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
😂😂😂😂من دختر دارم والا نه سیسمونی خواهم خرید نه یخچالشو پر میکنم نه حتی اندازه صد سال زندگی مشتک ...

بخدا

منم هر چی بخوام بهش بدم زمین و طلا میخرم نگه میدارم براش

به من چه که داماد آبمیوه گیر میخواد.. یخچال میخواد.. فرش میخواد

عروسی و طلا و بریز و بپاشم نمیخواد بکنه آدم باشه به فکر زن و بچه اش باشه بسه

همین کارا باعث میشه که میگن ما دختر نمیخوایم خب دختر و بی ارزش کردیم هم خودش و میدیم هم سرش یچیزی میذاریم والا داماد نخواستیم خونه خودمون بهترین چیز و میخره و میخوره و میپوشه😐😐

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
من بااینکه پدرم وضعش عالی جهزیه مو مادرم قبول نکرد وگرنه من سبک میخواستم فقط جهزیه رو سنگین دادن&nbs ...

دقیقا منم.تک دخترم پدرمم وضعش خوبه.سیسمونی خودمون خریدیم. گناه نکردن که دختر دار شدن.یخچال اینام نزاشتم پر کنن.به نظرم خود دختر دارا مقصرن خیلی رو میدن به داماد و خانوادش

دقیقا منم.تک دخترم پدرمم وضعش خوبه.سیسمونی خودمون خریدیم. گناه نکردن که دختر دار شدن.یخچال اینام نزا ...

کسی که ازدواج میکنه باید بتونه مسئولیت زندگیو ب دوش بکشه پدر دختر تانهایت یک سال یخچالشو پر کنه بعدش چی 

همین کارا باعث شده جوونای امروزی تن پرور بشن 

به قول شما گناه نکردن که دختر دارشدن 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

بابا این چ رسمیه تو این گرونی خو 😐😐 خانواده عروس داماد هیچچچ وظیفه ای ندارن حداقل واسه پر کردن یخچال خودتو شوهرت قبل عروسی برید خرید کنید خشکبار هرچی بزارید تو خونتون مردم چ انتظاری دارن 😐