2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲ ماه و ده روشه وزتش ۵۷۰۰ شیرخشک و شیر خودم میخوره حس میکنم وزنش کمه

عالیه 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
بچم ۹ماهشه ۸/۵وزنش خیلی بده دارم دق میکنم شیر خودم میخوره غذا خیلی کم 

یه پیج هست سویق میفروشه میکن‌اشتهارو‌باز میکنه و بچم‌وزنش زیاد میشه حالا من ازش نخریدم هنوز ولی دوستم میخره میگه عالیه اونم بچش یه سالشه تازه ۷کیلو هست فک‌کنم با اون سویقا میکه استهاش باز شده 

امروزم میگذره میدونم زیاد نمونده منم شاد باشم خدا امیدم تویی همه امیدم تویی توکل کردم به خودت سلامتی خانواده م و خودمو از خودت میخام فقط سلامتی دیگه هیچی نمیخام دخترم خوب بشه و میدونم خوبم هست همه این ازمایشا اشتباهن با امید به خودت میرم ازمایش باز منفی میشه مطمنم 🙏🏻😍
یه پیج هست سویق میفروشه میکن‌اشتهارو‌باز میکنه و بچم‌وزنش زیاد میشه حالا من ازش نخریدم هنوز ولی دوست ...

خریدم ولی لب نمیزنه

برا سلامتی خانواده من و خودت ی صلوات بفرس ،😚خدایا کمکم کن سربلند بشم