بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سزارین پنجاه درصدش به دست جراحته و بقیش هم به خوش گوشت یا بدگوشت بودنه بدنت. من سز شدم به حدی راضی بودم که نگوووو
عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد.......
تجربه دیگران ثابت کرده طبیعی بهتره دردش فقط همون موقعست ولی سزارین شاید زمان زایمان زیاد درد نکشی ولی عوارض داره بعدش
با این حال الان اکثرا سزارین میکنن
ANTP_A زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..
تجربه دیگران ثابت کرده طبیعی بهتره دردش فقط همون موقعست ولی سزارین شاید زمان زایمان زیاد درد نکشی ول ...
شبی که من سز شدم چندین تخت بود که همه به جز یه نفر سز شده بودن. خداشاهده اونی که طبیعی زایمان کرده بود تا صبح گریه کرد و گفت درد دارم و پرستارا بالای سرش بودن. همه هم تعجب کرده بودن که چرا این بیشتر از ما درد داره. کلا زایمان بسته به بدن مادره و صد البته جراح
عده ای،(تاکید میکنم) عده ای از مبلغان دینی موجود در نی نی سایت، به حدی خودشون شخصیت بدو کریهی دارن که بیشتر دارن میشن عامل مهمی برای دین زدگی. خواهر عزیز اول شخصیت خودت رو اوکی کن بعد امر به معروف و نهی ازمنکر بکن.این آزار و اذیت ها و توهین های هیستریک شما، نه تنها ارشاد نمیکنه بلکه حس نفرت بوجود میاره. خودتون که آدم های محبوب و باشخصیت و انسااانی باشید، ناخواسته موجب امر به معروف و نهی از منکر میشویدددد.......
شبی که من سز شدم چندین تخت بود که همه به جز یه نفر سز شده بودن. خداشاهده اونی که طبیعی زایمان کرده ب ...
بله درسته بستگی به بدن مادر داره
اونایی که طبیعی به دنیا اوردن اطراف من اصلا مشکلی نداشتن
ANTP_A زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی..