2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

78 بازدید | 7 پست

تاحالا نکاشتم فردا نوبت گرفتم برم انجام بدم ولی الان دودلم یعنی بعدش میتونم کارای خونه و بچه رو انجام بدم بچم یکسالشه.. و اینکه ناخن های خودم بشدت کوتاه و رشد خیلی خیلی بدی دارن چیکار کنم-؟؟

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

من۱ساله کاشت دارم از اول باهاش مشکل نداشتم راحتدبود واسم دخترمم الان ۲سالو نیمه

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ناخن خودتو تقویت کن چرا میخوای با کاشت ناخن خودتو نابود کنی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
بكار ولي كوتاه بكار من كاوره چون ناخناي خودمم خوبه كاشت هم خوبه جايخوب برو

ناخن های من خیلی کوتاه و هیچوقت مرتب نیست خودمم تصمیم دارم کوتاه بکارم...

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خب ناخن خودتو تقویت کن چرا میخوای با کاشت ناخن خودتو نابود کنی

تقویت نمیشه همه کار کردم تا یکم بلند میشه میشکنه و اصلا فرم خوبی هم نداره یعنی این همه در روز میکارن نابود میکنن خودشون رو؟؟

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
تقویت نمیشه همه کار کردم تا یکم بلند میشه میشکنه و اصلا فرم خوبی هم نداره یعنی این همه در روز میکارن ...

خودت میدونی ولی جدا از اینکه غسل و وضو باهاش درست نیست کلی مقاله هست که میگه خیلی ضرر داره حداقل یکم راجع بهش تحقیق کن بعد چون بعدش که انجام دادی دیگه راه برگشتی نیست 

پیش دکتر پوست و مو و ناخن رفتی؟ 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خودت میدونی ولی جدا از اینکه غسل و وضو باهاش درست نیست کلی مقاله هست که میگه خیلی ضرر داره حداقل یکم ...

چرا راه برگشتی نیس!؟ خب اگه نخواست یا سختش بود ریموو میکنه دیگه

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴