2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست
حتما ازچیزی ناراحته بگرد پیداش کن وحلش کن.

ناراحته که من نمیرم خونه مامانش و مادر بزرگش اونا بچه ببینن ناراحته که من اتوخونه نشستم ناراحته که من چرا منتظرشم روزا ناراحته که گیر میدم ماسک بزن ناراحته ناراحته که چرا باید کار کنه  

همه ناراحتی ها مقصرش خودشه من کش نمیدم بخث هارو هیچ وقت هرچی میگه اینار کشش دادم اینجوری میگه سریع میرینه به زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش بپرس من نمیدونم تو بگو دقیقا از چی ناراحتی باهم حلش کنیم خوب.با دعوا که چیزی حل نمیشه میشه؟

منم همین میگم میگم خوب بگو تز چی ناراحتی من چیکار میکنم میگخ نمیدونم کلا دیگه حوصله ندارم تین زندگی به فلان جامم نیست دیگه میگم من حقمه دلیلشو لااقل بدونم میگه الان نمیگم بعدا بهت میگم 

الانم گفتم تو بعدا میگی نه من یه جی گفتم گفت نمیگم خر بودم دیگه برام مهم نیست😭

خب عزیزم الان هردو ناراحت و عصبی هستین بزار اروم بشه به هردو نفرتون وقت فکر کردن بدین.

من یه مدتی خیلی با شوهرم دعوا های الکی داشتیم بعد نشستم پیش خودم گفتم بیام اول از خودم شرو کنم یکم رو اخلاقم کار کردم که به جای واکنش های تند و عجله ای یکم رو رفتارم دقت کنم زیاد بهش گیر نمیدادم نگاه کردم ببینم چی و میتونم نادیده بگیر چی و میتونم با سیاست ازش بخوام به جای دعوا که خداروشکر جواب داد.

خب عزیزم الان هردو ناراحت و عصبی هستین بزار اروم بشه به هردو نفرتون وقت فکر کردن بدین. من یه مدتی خ ...

منم بخدا همین کار میکنم قبلا خیلی بد بودم الان اصلاااا اون کارامو نمیکنم الان از جایی‌چیزی نداره بگه هروقت میگم قبلا میکشه وسط میگم اون‌موقع حق با تو‌بوده من الان بگو مشکلم‌چیه میگه نمیدونم یادم نیست

کاش منم این میرفت همون موقع میسوختم بعدش دیگه زندگیم تباه نمیشد 

استارترعزیزبعضی وقتاھم بروخونہ مادرشوھرت شایدچون بچہ رونمیبری پیششون اینادارن بہ شوھرت گلایہ میکنن اینم اعصاب خوردمیشہ میادسرتوخالی میکنہ

منم بخدا همین کار میکنم قبلا خیلی بد بودم الان اصلاااا اون کارامو نمیکنم الان از جایی‌چیزی نداره بگه ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن همه چیز درست میشه سعی کن الان هم به دعواتون فکر نکنی برو بشین کتاب بخون با بچه ات بازی کن یا اهنگ گوش بده.

چهار اثر فلورانسو بخون خیلی خوبه

استارترعزیزبعضی وقتاھم بروخونہ مادرشوھرت شایدچون بچہ رونمیبری پیششون اینادارن بہ شوھرت گلایہ میکنن ا ...

خوب من بخاطر کرونا میترسم نمیرم بخدا مادر پدر خودمم نمیبینم مگه نه من که مشکلی ندارم باهاشون بخاطر بچه میترسم

عزیزم خودتو ناراحت نکن همه چیز درست میشه سعی کن الان هم به دعواتون فکر نکنی برو بشین کتاب بخون با بچ ...

بخدا دیگه نمیدونم دلم به چی خوش باشه اینهمه سختی میکشم اخرشم اینجوری حوابمو میده من دیگه نمیدونم از چیم باید بزنم تا راضی باشه بهش فشار نیاد 

خبرمرگم نمیتونم حتی قهر کنم کاش بمیرم حداقل اون خوشبخت شه

بخدا دیگه نمیدونم دلم به چی خوش باشه اینهمه سختی میکشم اخرشم اینجوری حوابمو میده من دیگه نمیدونم از ...

منم نمیتونم اصلا قهر کنم .عزیزم زیاد هم از خواسته هات نگذر سعی کن به مرور به زندگیت واردشون کنی که وظیفه ات نشه و افسرده نشی 

عزیزم اول از همه منم زیاد دعوا دارم با شوهرم و تو هر دعوا هربار یه حرف موصوع و فحاشی میبینم و دقیقا ...

حرفات خیلی خوب بود 

منم همیشه فحاشی میکنه و بددهنی میکنه منم البته حوابش میدم ولی باز بیخیال میشم کوتاه میام ولی از تنهایی خسته شدم حس میکنم خیلی تنهام با اینکه خبرم شوهر دارم 

اصلا بهم نمیرسه دیگه خسته شدم واینکه جایی ندارم‌برم بیشتر اتیشم میده 

منم نمیتونم اصلا قهر کنم .عزیزم زیاد هم از خواسته هات نگذر سعی کن به مرور به زندگیت واردشون کنی که و ...

😒هرچیم ازش بخوام پول نداره 

منم دیگه میبینم نداره نمیگم چیزی بعد الانم میگم بهش از اینا همه زدم میگفت خوب نزن برو حایی بدن بهت. من ندارم همینی هست 😔خیلی پررویه