2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 43 پست
عزیزم مردا تو دعوا یه چرتی برا خودشون میگن اگه واقعا میگفت یه دلیل میاورد فقط گفته که حرص تو رو در ب ...

ولی تو دلش بوده که اینجوری گفته حتما 

حتما بهشون فکر کرده 

نمیدونم کدوم حرفارو باور کنم اینکه میگه من همینم یا اینکه میگه همه چیزو درست میکنم

طلاق چیه بابا ، حالا بحثتون شده یه چیزی گفته ، بیخیال باش اصلا نشون نده ناراحتی ، منم پریشب شوهرم ای ...

نمیاد موس موس میگه اون‌موقع ها میومد م میگفتم غلط کردم خر بودم‌الان دیگه خر نیستم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط باید با هم صحبت بکنید تا مشکل پیدا بکنید .

هرچی میگم خوب مشکلتو بگو کاری کردمو بگو ناراحتی داری بگو میگه من حرف شنیدم تز همه بخاطر تو میگم چی کفتن میگه نمیدونم یادم نیست همش جواب سربالا میده😭

ولی تو دلش بوده که اینجوری گفته حتما  حتما بهشون فکر کرده  نمیدونم کدوم حرفارو باو ...

همون اخری رو باور کن سعی کن به زندگیت انرژی مثبت بدی 

شوهر من تو دعوا گاهی یه چیزی میگه بعد که اروم شد میگم تو چرا اینو گفتی میگه واقعا اینو گفتم 😅

کلا یکم کم دارن🤣

عزیزم اول از همه منم زیاد دعوا دارم با شوهرم و تو هر دعوا هربار یه حرف موصوع و فحاشی میبینم و دقیقا منم جایگاهی ندارم مث شما ک برگردم و خودم وقف دادم کاری ازم دیگه برنمیاد و خسته شدم از دعوا و بحث 

بخدا توکل کن این خیلی مهم خودت ب خدا نزدیک کن ک بازتابش تو زندگیت میبینی 

دیگه دور اطرافش نرو خیلی سرسنگین شو نه اینکه اخم و تخم کنی و ادا بازی واقعا سنگین شو باهاش هم خونت مرتب کن هم غذات بزار آماده باشه هم بچت مشغول باش تا جایی میشه جلو چشمش نباش و خودت سرگرم کن مودب و احترامش حفط کن ولی باهاش زیاد حرف نزن خیلی کم در حد سلامی و خداحافطی اینقد این رفتار ادامه بده خودت عادت میکنی 

شوهر من خیلی بداخلاق و رفیق بازه تازه يعني بعصی شبا تنهام بخاطر دوستاش بیرونه 

این کارا اگه طرف متوجه نکنه اما خودت رو آروم میده و واقعا کمتر جنگ اعصاب داری و سرگرم خودت و کوچولوتی

و قطعا ب مرور زمان این آدم پشیمون میشه از حرفش 

برای آرامش و از دست ندادن عزیزام یه دعا کنید 
عصبی بوده...کاری بهش نداشته باش..ببینم اروم که شد میاد نزدیکت بگه ببخشید دست خودم نبود یا نه اگر تو ...

تو‌خوبی که همیشه میگه من خوشبختم خدارو شکر دوتا فرشته دارم و از این حرفا 

ولی نمیاد طرفم برا اشتی و اینا الان چند ساله که نمیاد 😭😭قبلانا مول سگ موس موس میکرد الان بیمحلم میکنه 😭

لابدازطرف مادرشوھروخواھرشوھرت شنیدہ

نمیدونم بخدا اونا که حرف میزنن زیاد نمیگه هیچ وقت چیزی الان سر همین کرونا من جون نمیرم نمیام بقیه میرن خیلی ناراحته همش 

عصری بعد چندماه من بزور برد گفت میریم تو حیاط نمیریم تو اونا نزدیک بچه نمیشن بریم بچه ببینن زشته اینقدر گفت گفتم باشهاخرشم اونجا مادرش میخواست بچه بگیره گفتم مامان ماسک بزن بیا بگیرش مادربزگشم احتمالا همش میگن بهش که زنت تمیاد بچه نمیاره 

همون اخری رو باور کن سعی کن به زندگیت انرژی مثبت بدی  شوهر من تو دعوا گاهی یه چیزی میگه بعد که ...

الانم گفتم تو بعدا میگی نه من یه جی گفتم گفت نمیگم خر بودم دیگه برام مهم نیست😭