2777
2789
عنوان

خانما چیکنم

194 بازدید | 22 پست

شوهرم حدود یه ساله بهم محبت نمیکنه. ۹ساله عروسی کردم ولی یه سال ونیمه یخ شده نه محبت نه حرف زدن....خلاصه خیلی داغونم.به کسی هم نمیتونم دردودل کنم جز اینجا.اولش باهش حرف زدم یه هفته خوب شد دوباره مثل سابق شد باهش دعوا کردم یکم خوب شد دوباره مثل قبل شد.اعتماد بنفسم داغونه.عصبی شدم همش نفرینش میکنم تو دلم نمیتونم جدا بشم .شباتا صبح از بی محبتیش گریه میکنم ونمیفهمم کی خوابم برده.یع دختر شاد وپر انرژی بودم الان افسرده شدم دلم برا بچه ام میسوزه ناخوداگاه باکوچکترین کار سرش داد میزنم.نه میتونم جداشم.اخه این زندگی چه فایده داره خدایا.

چرا منتظر محبت از سمت اونی ؟یکمم تو تلاش کن .یکمم تو محبت کن .

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده بایه نفر هم خونه باشی ومحالت نکنه.امیدوارم سر هیچ زنی نیاد

میدونم چقدر بده شوهر خودمم فوق العاده بی محبته 

ولی اینکه هررر شب تا صبح گریه میکنی برام قابل درک نیست عزیزم 

اگه دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن به نیت سلامتی و خوشبختی بچه هام و مامانم 😍😘
خب شمادقیقا میخواید چه کاری انجام بده که قبلا انجام میداد الان نمیده؟

محبت کردن حرف زدن داشتن رابطه توجه کردن هر کاری که همه شوهرا برا زناشون میکنن وهمسرم قبلا میکرد الان نه