💞یه نصیحت برای شما خواهرای عزیزم : روزتونو با زیارت آل یاسین شروع کنید✨ ...زیارت آل یاسین هدیه کن به امام زمانت✨ شب میخوای بخوابی صوتشو بزار گوش کن قبل خواب🌱...صبحتُ شبتُ به یاد حضرت باش ...مهمترین گام که به امام زمانت✨ نزدیکتر بشی اینکه غفلت رو از ایمانت دور کنی و اولین نزدیکی سلام به یاره 🤍✨....💑مآدر سیدو سادات های آینده👨👩👧👦 ...دلم میخواد الان توی سرما کنار دریا باشم و آش دوغ محلی داغ بخورم 🌊..اما الان کِز کردم کنار بخاری زیر پتو دارم نارنگی میخورم😒😐😂..از پشت دیوار ترس هایم با من بخند..تنهایی در کابوسم میرقصد...تاریکی در شبهایم میخندد..از پشت شب های خاموشم با من بگو..گریه کن🌀..به عرضتون میروسنم که بنده یه کیجا شِمالیمه⛰️ (پروفایل خودم نیستم عزیزان)
من تو توستر پیتزا رو ۲۰۰ درجه میذارم ۲۰ دیقه کامل میپزه
🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀
میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !! آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤 شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴. تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪 وزن هدف۶۰کیلو🤲 تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁
عزیزم یه دستور آسون خمیر بهت میگم عاشقش میشی. دو لیوان آرد قنادی یا نون لواش که قنادی بهتر در میاد. یه لیوان آب ولرم. یه قاشق غذا خوری خمیر مایع که مطمین باشی تازه است و عمل میکنه. شش قاشق غذاخوری روغن. یک قاشق چایخوری نمک. با هم قاطی کن . خمیرت رو تو ماهی تابه چدن باز کن. دو پیتزای تک نفره میده. تا مواد رو بچینی رو خمیر ، خمیرتم عمل میاد و نیاز به استراحتم نداره. دمای 180 درجه به مدت سی دقیقه. البته دقیقش به فرتم بستگی داره شاید دو سه دقیقه کمتر یا بیشتر بخواد. که دفعه های بعدی دستت میاد.
میشه برای حاجت دلم دعا کنید. ممنون خدایا به حق خداوندیت قسمت میدم منو جز خودت محتاج هیچ کس نکن.
🥀این شهر شهرِ قصه های مادر بزرگ نیست که زیبا و آرام باشد ، آسمانش را هرگز آبی ندیده ام ، من از اینجا خواهم رفت...و فرقی هم نمی کند که فانوسی داشته باشم یا نه ؛ کسی که می گریزد از گم شدن نمی ترسد...🥀