moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2161 عنوان ازمایش اسپرم 175 بازدید | 25 پست خانوما یی که ازمایش شوهرتون مشکل داشت تو طول درمان اقدام کردید یا جلوگیری؟؟؟؟؟ اگه اقدام کردید سقط نشد؟ خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️ 1399/08/13 | 17:02 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2161 خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2161 عزیزم تو خونه انجام دادیاآزمایشگاه تو خونه خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2161 من الان شوهرم درحال درمانه و همزمان اقدامم میکنم من دکترم گفت اقدام کن ولی میترسم اسپرم خوبی تباشه و سقط کنم خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2161 خب زود رسوندین؟؟ اره ولی خیلی استرس داشت امکان اشتباه هست ولی ۵ دقیقه ای رسوندم خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
mikhakam عضویت: 1397/08/14 تعداد پست: 6478 من دکترم گفت اقدام کن ولی میترسم اسپرم خوبی تباشه و سقط کنم نه انشاله اینطور نمیشه
mehrii728 عضویت: 1399/02/18 تعداد پست: 2892 لطفا بگین چی خوبه چیکار کنیم از تجربه ها تون بگین تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2161 دارو چیا واسه همسرتون نوشتن ؟؟ فولیک اسید ویتامین دی و ای با سلن پلاس با کلومیفن خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️
mersana1400 عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 2914 اره ولی خیلی استرس داشت امکان اشتباه هست ولی ۵ دقیقه ای رسوندم خب ۵دقه خوبه ...اونا رو دکتر زیرش خط کشیده؟ خدایا عاشقتم
moanna مدیر استارتر عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 2161 من الان شوهرم درحال درمانه و همزمان اقدامم میکنم دکتر بهتون گفت اقدام کنید؟ نگفت اگه اسپرم بدی وارد رحمتون بشه امکان سقط هست؟ خدا جونم مواظب بچم باش بند بند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هديه قشنگتو سالم و سلامت به دستم برسون قول ميدم هميشه مراقبش باشم بيشتر از جونم❤️