2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بلالی رو دون میکنم میریزم تو زودپز بپزه بعد باقارچ پنیر پیتزا(تفت داده شده)و سس واویشن میل میکنم

بلالی مکزیکی البته🤐

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن

ذرت رو رو آبکش بزار رو قابلمه  آبپز کن بعد قارچ رو خرد کن اونم باهاش آپز شه بعد کره آب کن سس مایونز ونمک و فلفل و در آخر کالباس نگینی پنیر پیتزا باهم مخلوط کن 😌

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃

ذرت و قارچتو با اب خیلی کم بذار بپزه ابش خشک شه یا بخار چز کن بعد یه ذره کره بزن فلفل سیاه و یه کوچولو نمک یکم گلپر،و اویشن بزن بهش سس سفید بزن یکمم سس رنچ داشته باشی بزنی خیلی خوبه، اخر سر خاموش که کردی پنیر پیتزاتو لضافه کن هی هم بزن تا اب بشه

چجوری بخارپز

یه قابلمه اب میزاری رو گاز جوش ک اومد یه اب کش کوچولو ک بره تو قابلمه میزاری اونارو هم میریزی توش درقابلمه رو میزاری.بعد ک بخار پز شد بریز تو ماهیتابه ادویه و پنیر پیتزارو بهش اضافه کن و سس هم بزن 

خدایا نا امیدم نکن🙏

#ذرت_ مکزیکی  

مواد لازم :

ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده  ۵۰۰ گرم

کالباس   ۳۰۰ گرم

چیپس خلالی   ۱ لیوان

پنیر پیتزا   ۱۰۰ گرم

سس مایونز   ۴ قاشق غذا خوری

قارچ   ۲۰۰ گرم

پودر خردل    به مقدار لازم

پودر آویشن    به مقدار لازم

فلفل سیاه    به مقدار لازم

طرز تهیه

۱- قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجاون خوش می آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.

۲- کالباس ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند.

۳- حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.

سایر نکات

بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.

(البته من پودر خردل نریختم)

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ذرت رو بریز تو قابلمه روش قارچ هارو خرد کن بذار نیم ساعت تو بخار بپزن با حرارت کم،بعد اینکه آبش رفت وبا بخار پخته شد بهش کمی نمک وفلفل وآویش اضافه کن بعد پنیر رو اضافه کن یکم بهم بزن زیرشو خاموش کن سسشو بزن.تامام🙂روشم میتونی فلفل وآویشن وخلال سیب زمینی بزنی

ورودی شمال به همه مسافرا ماسک والکل وقرص انگل میدن🐛😳یکی از مسافرا اعتراض کرده قرص انگل واسه چی میدین دیگه!! یارو گفته بخور حرف مفت نزن تو اگه کرم نداشتی موقع کرونا مسافرت نمیرفتی🤣.........بچه که بودیم بازیگوشی میکردیم الان که بزرگ شدیم فرقی نکرده فقط برعکس شده گوشی بازی میکنیم!!!😝😃....چه جوریه کشوری که بالاترین مبلغ صدقه در دنیا رو داره آمار بیشترین بلاهای جهان رو داره!!!! فک کنم صندوق ها خرابه🤔مسئولین رسیدگی کنن لطفا!...یا اینکه مسئولین خرابن!!!!صندوق ها رسیدگی کنین لطفا😄😐کاربر قدیمی ام 😊عاشقتم آقاییم❤

ذرت رو میریزم توی ماهیتابه، بعد یکم کره میریزم. آب که شد، نمک و فلفل میزنم توش. بعدش سس مایونز میریزم مدام هم میزنم آخرسر پنیرپیتزای فراوون میریزم میزارم خوب کِش بیاد.. موقع خوردن هم آویشن میریزم روش..