2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فکر نکنم خواهر 

مگر واس نوزاد

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

طلا بدون اجرت بگیر

النگو نمیشه ولی گوشواره سبک یا یه پلاک میشه خرید

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

نه عزیزم. فکر نمی کنم بشه. چون هر النگو حتی سبکش واسه سایز 1 کمتر از 4 گرم که طلا نمیشه. طلا الان یک میلیون و سیصده. بدون اجرت هم حساب کنی بازم نمیشه. ولی میشه باهاش یه گوشواره کوچولوی 1 و نیم گرمی بخری

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
ممنون عزیزم مرسی که گفتین

عزیزم نظر من اینه که نگی چون پولم کمه نخرم و اینا. خواهر من همینجوری ریزه ریزه با پول کم طلا می خرید الان بعد از حدود 12 سال کلی طلا داره. 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

من فک میکردم میشه با سه تومن انگشتر بخرم.رفتم طلا فروشی ی انگشتر پرپری گفت ۶ تومن راهمو گرفتم اومدم خونه.بعد شما میگی با دو و خورده ای النگو بگیری؟نه نمیشه

اگه میخوای دستت اکسسوری داشته باشه و خالی نباشه برو جاش ساعت بخر.ولی اگه میخوای پس انداز کنی برو سکه پارسیان بگیر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز