2777
2789
عنوان

موخوره

267 بازدید | 18 پست

من موهام تا کمرمه اما تقریبا تا روی شونه هام موخوره گرفته دلم نمیاد کوتاهشون کنم

راهی هست برای از بین بردنشون؟

شامپوی خوب یا درمان خونگی اگه بلدین بگین لطفا:(

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فایده نداره هرچیم بچینی بازم موخوره میگیره موخوره ناشی از خشکیه مو هست شمپوی مناسب مو بگیر نرم کننده همینطور قبل و بعد حمام به ساقه مو روغن گیاهی بزن مثه بادوم یا نارگیل بعد من اینجا شنیدم که سس هزار جزیه هفته ای دوبار قبل استحمام به مدت 20 دقیقه روی ساق موباشه تخم کتانم شنیدم برا موخوره خوبه بعد بشین با قیچی  فقط نوکاشا بزن که موخره داره و موخوره گیری کن  موهاتا از حموم که اومدی خشک کن ولی ن با سشوار از اتو ووب اینا که باعث اسیب به مو میشه زیاد استفاده نکن 

❤❤❤❤

هرچی تو نت میخونیدو باور نکنید 

اولا وازلین اصلا واسه مو خوب نیست چون مشتقات نفتی له حساب میاد و هیچ تاثیری نداره چون آبرسانی نمیکنه 

دوم مایونز مو با مایونز معمولی فرق داره ..نوع خاصی از ماسک مو بهش میگن مایونز مو ...خواستی عکسشو برات میفرستم 

سوم موخوره اصلااا درمان نداره فقط باید کوتاه بشه ..برای پیشگیری موها باید نوک گیری بشن و روغن تراپی فقطم به ساقه ی مو نارگیل عالیه ...روغن رو داغ کنید کمی عالی تر..اینو از هندی ها یاد گرفتم ...بعدم رو بالشیتون جنسش مهمه و شبا ببافید و بخوابید ...الکتریسیته خودش موخوره میاره...قبل اتو و سشوار هم ضدحرارت اسپری کنید

من جونم ب موهام بستس بخاطر همین موخوره های موهام دونه به دونه با قیچی ابرو میزنم

دوتا شامپو دارم 

یکی سیر پرژک برای جلوگیری از شوره 

یکی هم شامپو کافئین . خیلی سرحال میشه کف سرم 

خنک میشه انقدر حال میده  و مو رو خوش حالت و حجین میکنه

یه ابرسان هم داشتم اسمشو یادم نمیاد الان تموم کردم ولی خیلی موهام جون گرفته بود باهاش سی خورده ای خریده بودم 

یه بار یه شامپو گرفتم چند سال میش 4 هزار تومن فقط روش نوشته بود شامپو سیر و هیچ چیز دیگه ای نداش  از سوپرمارکتی سر کوچمون گرفتم و دیگ هیجا ازش ندیدم ولی خییییل خوب بود ب کل ریزش موهام قطع شد شاید هر بار ک شونه میکردم کلا چهارتا تار مو میریخت

روغن نارگیل بزن به ساقه مو عااالیه

من پرستارم.وقتی وارد این رشته شدم به خودم قول دادم همیشه عشق و محبت بدم به همه اون کسایی که دردمندن و بهم احتیاج دارن :)پس فکر نکنین کادردرمان همشون عصبی و بداخلاقن
هرچی تو نت میخونیدو باور نکنید  اولا وازلین اصلا واسه مو خوب نیست چون مشتقات نفتی له حساب میاد ...

عکسشو بزار عزیزم

هرچی تو نت میخونیدو باور نکنید  اولا وازلین اصلا واسه مو خوب نیست چون مشتقات نفتی له حساب میاد ...

مرسی عزیزمممم