2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قالیشویی ساوین عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل بودم هم همکاری لازم برای سرویس دهی با من را داشتند .کیفیت شستشو هم واقعا عالی بود با خیال راحت میتونید بهشون اعتماد کنید امیدوارم بقیه کاربران هم راضیت داشته باشن

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌

فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ونک برام بافت زدن قسمتهایی که بید زدگی داشت و ریشه و شیرازه ها رو عوض کردن به طوری که انگاری نو از بازار خریدم .شستشو عالی واقعا و بی عیب و ایراد .به کسانی که دنبال قالیشویی معتبر و کاربلد هستن قالیشویی ونک رو پیشنهاد میکنم. شمارش 88642212

سلام بهترین قالیشویی ونک هستش💯💯👌👌فرشهای دستبافت منو بید خورده بود وخیلی بد شده بود دادم قالیشویی ...

سلام من چند تخته فرش دستباف و ماشینی دادم قالیشویی ونک فوق العاده کارشون تخصصی و تمیزه 😍😍🥰🥰

بعد از چند تا تجربه بد با چند تا قالیشویی متفرقه بالاخره یه جای معتبر و خوب پیدا کردم  .

به نظر من قالیشویی ونک بهترینه

قالی شویی پایدارفرشام ماشینی ابریشمیه دوساله هست خریدمشون برام مهم بود که کجابدم برام بشورن هم تمیز باشه و هم خراب نکنن یکی از دوستانم قالیشویی پایدار رو معرفی‌کرد و گفت چندساله باهمین قالیشویی کارمیکنه منم وقتی دادم بهشون وبرام اوردن فوقلعاده تمیز و بدون مشکل بود خیلی راضیم ازکارشون سرموقعم بهم تحویل دادن شمارشو من الان فاکتورش ندارم ولی تو سایتش هست

قالی شویی پایدار عالی بود

من امسال از اینتر نت توی همین سایت به پیشنهاد دوستان که قالیشویی رو پیشنهاد کرده بودن فرشامو دادم بهشون خیلی راضیم ازش.

قیمتاش هم نسبت به جای دیگه خیلی مناسبتره.همه جای تهران هم سرویس داره بنظرم بهترین قالیشویی هست که تجربه کردم اینم شمارش  ۲۲۸۸۴۱۲۱    ۷۷۰۷۵۷۷۹    ۸۸۱۷۰۳۸۳

سلام، اول از همه تشکر می‌کنم  بابت معرفی قالیشویی الهیه چند وقت پیش یه مهمونی داشتیم و یکی از بچه‌ها روی فرش نوشیدنی ریخت. چون فرش‌هام دستباف و حساس هستن، سریع با قالیشویی الهیه تماس گرفتم. همون روز اومدن و فرش رو بردن. کارشناسشون بهم گفت که باید لکه‌گیری و شستشوی تخصصی انجام بشه. وقتی فرش رو تحویل گرفتم، انگار اصلاً اتفاقی نیفتاده بود، کاملاً تمیز و بدون هیچ ردی از لکه. خیلی خوشحالم که این قالیشویی رو انتخاب کردم. ممنون از مدیریت و پرسنل حرفه‌ای قالیشویی  الهیه اين شمارش درضمن همجای تهران سرویس وشعبه دارن .

۰۲۱۲۲۴۶۲۴۰۰          ۰۲۱۴۴۰۹۱۳۸۷

لطفا خامه تبلیغاتشون نشید

قالیشویی اقدسیه

فرش رو ۳۰ آبان تحویل گرفتن ، قرار بوده ۳ آذر تحویل بدن ، با ۱۰ روز تاخیر ۱۰ آذر فرش کثیف رو که لکه ها با دست میره، پاره تحویل دادن ، این پولا خوردن نداره

saara1240
تعداد پست: 491

سلام دوستان

من قالی های دستباف و گرانبهام رو آذرماه دادم قالی شویی اندرزگو-

با توجه به اینکه دو سال قبل داده بودم به یه قالی شویی که گند زد به قالی هام و تموم گل های ابریشم قالی من خوابید، یه تخته دیگه هم داشتم که با توجه به شستشوی نامناسب اونم غرق پشم و کرک بود و افتضاح تو خونه ام درست کرد، دیگه این دفعه گفتم اول که اومدید بهم بگید چیکار می کنید.

بعد قالی هام رو ببرید.

من خیلی حساسم هم روی تمیزی. هم روی قالی هام.

خلاصه یه کارشناس اومد. خیلی با دقت قالی رو چک کرد و گفت قالی انگار جون داره. و نباید قالی رو مثل فرش ماشینی با شیلنگ شست. و تایید کرد که گل های ابریشم قالیم رو نفر قبلی خراب کرده.

قالی هام رو دی ماه بردند. الان ۶دی آوردند. دور قالی هام رو چرم مرغوب دوختند. ریشه زدند. شستند. لکه گیری کردند.

اینقدر قالی هام تمیز و معطر شده که زنگ زدم و هزار بار ازشون تشکر کردم.

خیلی ممنونم ازشون.

خیلی خیلی زیاد. الهی پول من حلال شون باشه.

قالی شویی اندرزگوشعبه مرکزی