2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هرجا بری دنبال قالیشویی خوب تو تهران اکثرا یه تبلیغی چیزی گذاشتن، بهترین راه پیدا کردن قالیشویی تهران سایت فرشور، اکثر برندای درست و عضو اتحادیه فرش رو گذاشته و اعتبارسنجیشون کرده، حتما ازش استفاده کن لینکشم میزارم برات، بین سایت های دیوار و شیپور، فرشور از همه بهتره

https://farshour.ir/tehran-carpet-cleaners/

دوستان بهترین قالیشویی با بهترین کیفیت هستن یک بار امتحان کنید کسی اگه اومد بد گفت ازشون باور نکنید 

اونی که بد گفت تخرب کرد باید فاکتور و عکس فرشش بزاره حواستون باشه ی سریا دارن تخریب می کنن قالیشویی های خوب تهران رو و خودشون و تبلیغ

من ی زن قوی و ی دنده ام تمام

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم قالیشویی مثل روز اول که خریدم شدن خیلی ازکارشون راضیم.بهمن ماه بود دادم فکر کنم اعلا شویی کردن واسم شمارش تو نت هست

دوستان من اکثر قالیشویی ها رو امتحان کردم ولی به جرات میتونم بگم بهترین قالیشویی قالیشویی زعفرانیه هس 

فرشا رو واقعا تمییییز میشورن و بسته بندی مرتب و منظم و برخورد پرسنل عالیه و سر وقت هم تحویل میدن 

خلاصه اگه دنبال قالیشویی خیلی خوب هستید 

قالیشویی زعفرانیه رو از دست ندید . شمارشون  ۲۲۶۰۵۰۳۷

قالیشویی اقدسیه ‌عالیه‌‌منم‌چندساله‌مشتری‌‌هستم‌دستباف‌وماشینی‌خیلی‌خوب‌میشورندش۸۸۵۲۱۵۱۶_۲۲۴۵۶۵۶۵

ممنوم‌بابت‌معرفی‌خوب‌قالیشویی‌اقدسیه🙏🙏🙏🙏

منم‌۴روزپیش‌فرشام‌که‌دستباف‌تبریز‌بودودرشتسشوی

قبلی‌خراب‌شده‌بوددادم‌به‌قالیشویی‌اقدسیه‌‌امروز

اوردن‌خیلی‌تمیز‌وبراق‌شده‌‌ممنونم‌ازقالیشویی‌اقدسیه

(شیبانی)🙏🙏🙏

قالیشویی فرمانیه خوبه من خودم چون با توجه به کامنت ها سراغ این قالیشویی رفتم گفتم حتما کامنت بگذارم، ...

!!!!!!!!!!!!!!!هشدار تبلیغ ناردست و شیادی !!!!!!!!!!!!دوستان این ایدی تبلیغات نادرست زیادی در این باره تو تایپیکای مشابه داره 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

قالیشویی ساوین....منم فرشام کرم رنگه..دخترم دوسالشه از رژلب و خوراکی هرچی بگی روشون ریخته بود.دادم ق ...

!!!!!!!!!!!!!!!هشدار تبلیغ ناردست و شیادی !!!!!!!!!!!!دوستان این ایدی تبلیغات نادرست زیادی در این باره تو تایپیکای مشابه داره 

ممنوم‌بابت‌معرفی‌خوب‌قالیشویی‌اقدسیه🙏🙏🙏🙏منم‌۴روزپیش‌فرشام‌که‌دستباف‌تبریز‌بودودرشتسشویقبلی‌خراب‌ ...

قالیشویی فرمانیه عالیه خیلی ممنونم امروز فرشهای من رسید به بهترین نحو شستشو شده بود .با اینکه شاغل ب ...

اگر میخواید فرشتون خراب بشه یا پاره بشه میتونید به قالیشویی ادیب زنگ بزنید

۳ تخته فرش دادیم برای شستشو موقع تحویل فرشها ریشه نداشتن و شیرازه فرشها پاره شده بود و از همه بدتر فرش رو پاره کردن از چندجا یکی از فرشها اولین بار بود داده بودیم قالیشویی ۱ ساله خریده بودیم.

یکی از فرشها هم که رنگش روشن بود بنطر بنده اصلا شسته نشد چون تمام لکه های قبلی روش مونده بود

بعدم که زنگ زدیم اومدن جالبه میگن قبلا که داده بودید به قالیشویی با مواد شسته پوسیده شده بود و لکه چای و قهوه و غذا از رو فرش پاک نمیشه

قالیشویی ادیب واقع افتضاح هستش 

پیشنهاد میکنم اصلا به قالیشویی ادیب ندید فرش کاملا نابود میشه

عکسای فرش رو هم میزارم ببنید

قالی شویی ساوین عالی بود

خیلی خیلی عالی درشستشو وبرخوردبسیارحرفه ای ومشتری مدارتوسط کلیه پرسنل اعم ازتحویل گیرنده ،تحویل دهنده وافراد که تلفنی جوابگو هستند.

شستشوی فرش هابی نظیربود وهمه فکر کردندفرش نو خریداری کردم