2777
2789

یادت نمیره هیچ وقت اما  برات  مرده دیگه. وقتی رف رف. تا 3 ماه  ولی باید خودتو مشغول کاری کنی تا زمان بگذره .   من عشق اولم همسرمه اخریشم خودشه😘. 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادت نمیره هیچ وقت اما  برات  مرده دیگه. وقتی رف رف. تا 3 ماه  ولی باید خودتو مشغول ک ...

خوشبخت باشین گلم💜

دوستای خوبم دعا کنید من و عشقم هر چی زودتر بهم برسیم😔❤
خوشبخت باشین گلم💜

فدات ❣️

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
اره شده .ولش کردم چون دعوامون شد و چند ماه بعد با یکی دیگه آشنا شدم اول احساسی بهش نداشتم ولی بعدن ع ...

مگه میشه احساسی نداشته باشی و شروع کنی رابطه رو باهاش🙃؟

مگه میشه احساسی نداشته باشی و شروع کنی رابطه رو باهاش🙃؟

آخه اون قبلی که میگم باهاش دوست بودم و قصدش جدی ازدواج بود خانوادشم میدونستن اما معتاد بود منم هر چی بهش فرصت دادم ترک نکرد دیگه خسته شده بودم ازش .تو همون حین بود که با حسین آشنا شدم اون خیلی بهم اهمیت میداد و خیلی برام وقت میزاشت و ارزش قاعل بود و با رفتارش باعث شد ناخودآگاه منم بهش دل ببندم

آخه اون قبلی که میگم باهاش دوست بودم و قصدش جدی ازدواج بود هانوادشم میدونستم اما معتاد بود منم هر چی ...

خوشبخت شی عزیزم کار خوبی کردی😍