2777
2789
عنوان

ینی میگید زوده هنوز؟

1652 بازدید | 19 پست
سلام دوستان.دختر من 1سال و 9 ماهشه؛مامانم الان 6‏_‏5 ماهه همش میگه چرا از پوشک نمیگیریش دیگه باید جیششو بگه ولی من همش میترسیدم زود باشه و خونه رو نجس کنه؛به نظرتون الان میتونه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خانومی چرا زوده ؟ من دخترمو تو همین حدودا از پوشک گرفتمش . باورت نمی شه یکی دو بار پیش اومد که جیش بزنه . اونم به خاطر بی توجهی خودم بوده . از این صندلی ها واسش بخر بزار تو جیش کنه . راحت می شی. تازه یک کتاب هست در رابطه با این موضوع واسه بچه ها اسمش هست (( مامان بیا جیش دارم )) خیلی بانمکه واسش بخر انگیزش بیشتر می شه تا جیش شو بگه .
فرناز جوون چرا زوده دوست من بچشو تو 6 ماهگی از پوشک گرفته . فکر اون بچه ی بدبختو بکنین . من خودم اصلن دوست نداشتم بچمو از پوشک بگیرم اما مامانم اصرار کرد و این کار و کرد . دخترم نفس کشید . به خدا همیشه زخم بود.
یه کم می خوای سختی بکشی فوقش اونم به خاطر بچته هانی جون ! خیلی ببخشید خودتو تصور کن که تو دوران پری چقد سخت می گذره انگار داریم خفه میشیم . حالا بچتو تصور کن که الان 1 سال و 9 ماهه این وضعو داره
گرفتن پوشک کاملا به نی نی بستگی داره. بعضی از بچه ها قبل از 18 ماهگی این توانایی رو بدست می یارن و خیلی ها هم بعد از 2 سالگی . الان که اکثر دکترا اصراردارن بچه ها رو قبل از 2سالگی از پوشک نگیرید.
من برای دخترم از حدود 22 ماهگیش شروع کردم اما الان که 25 ماهشه هنوز نتونستم کامل از پوشک بگیرمش. اما خانم برادرم پسرشو تو 15 ماهگی از پوشک گرفت . همونطور که گفتم بچه ها با هم متفاوتنند.
به نظر من شروع کن اگه دیدی تواناییشو داره که چه بهتر وگرنه بزار برای یکی دو ماه آینده.
البته الان که هوا سرد شده یکم مشکلتره.
به هر حال زیاد به حرف دیگران توجه نکن . تو مادری و مسلما بیشتر از همه شرایط بچتو درک می کنی و به فکرش هستی.
خدایا.... دستم به آسمانت نمی رسدتو که دستت به زمین می رسد بلندم کن.