2777
2789

یهو بدون هماهنگی باشما از قبل،بهتون بگه مهمون دعوت کرده عصبی نمیشید؟؟؟؟من الان خیلی عصبی ام .حق دارم یانه؟؟اینم بگم همه کارارو خودش میکنه.خرید،،شستن میوه و وسایل سالاد،درست کردن خورشت،،من فقط جمع و جورمیکنم و برنج میپزم و سالاد درست‌میکنم...بازم خسته میشم داغونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بدم میاد...

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
یهو بدون هماهنگی باشما از قبل،بهتون بگه مهمون دعوت کرده عصبی نمیشید؟؟؟؟من الان خیلی عصبی ام .حق دارم ...

😐دیگ همون کار هارو هم نکن بذار خودش بکنه منت هم سرش نباشه بنده خدا😂✋🏻

من خودمم خوشم نمیاد مرد بدون هماهنگی کسیو دعوت کنه ولی خب گاهی پیش میاد دیگ

چرا زندگیو ب خودتون زهر میکنید؟

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یهو بدون هماهنگی باشما از قبل،بهتون بگه مهمون دعوت کرده عصبی نمیشید؟؟؟؟من الان خیلی عصبی ام .حق دارم ...

چرا همه کارارو اون میگنه؟پ تو چکاره ای؟خورشتم شوهرت میپزع؟خوبه والا....پ چه بهت بگه چه نگه یکیه ناراحتی نداره

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم

بدبخت ک  همه کارا خودش میکنه

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️