بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پیش دکتر خوب انجام بدی تا یک سال میمونه. فقط باید یه سری چیزا هم رعایت کنی بعد قهوه و چایی آب بخوری یا دهنت رو بشوری تا رنگ نمونه رو دندونت. من پیش دکتر فرزانه درویش زاده انجام دادم خیلی راضیم الان 6 ماه گذشته و هنوز دندونام خوبن.
من پیش دکتر کاوه امیدی انجام دادم خیلی هم تحقیق کردم چون خیلی حساس بودم روکار دکتر و اخلاق دکتر و پرسنل تمیزی مطب و مواد. و هرسه تا موردو این دکتر خوب بود و الان یک سال و نیمه انجام دادم و نکاتی که دکتر گفت و رعایت کردم رنگ دندونم رو اون رنگی که بهم نشون داد سفید شده مواد خیلی خوبی برام استفاده کرد. آمریکایی بود و هزینه هم خیلی منصف بود .کلا دکتر خیلی خوبیه وحساسه تو مواد و کار مریض .یک بیمار اومده بود پیشش گفت رفتم پیش دکتر فوق تخصص عصب کشی کردم. ناقص بوده اومدم پیش دکتر امیدی برام عصب کشی مجدد کرد عالی.کلا بری تو مطبش مریضاش همه راضی هستند .منم مریضش بودم خیلی راضی ام خدا بهش خیربده تو دندونپزشکی مشکلی ندارم دیگه امیدوارم تو درمانهای دیگه هم مثل این دکتر بتونم پیدا کنم