2777
2789

اینم مال من..روز ب روز پررنگ تر... اما تازه تو ترشحاتم لک خون دیدم... معلوم نی چرا مثبت میشن

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک الکی مثبت نمیگه عزیزم حتما دارویی مصرف کردی تاثیر اون بوده

والا فقط۱۵ یا۱۶روز پیش امپول زدم... اما خب بعدش هرچی بی بی زدم منفی بود... الان هرچی میزنم مثبت میشه

اقای عزیزم این ماه میخواد هوای منو داشته باشه و‌حاجت روا بشم😍😍😍 مطمعنم این ماه تیکر بارداری میزنم من⁦♥️⁩😍 اقا هوامو داشتع باش طوری کع همیشه داشتی😍...بهتون قول میدم اگه از اقام بخوایین اصلا دلتون رو نمیشکنه..خودش میدونع دل شکستن چه درد بدیع😔⁦🖐️⁩....  دوستدارم اقای من😍 اقای خوب من🥺⁦♥️⁩.            😍اقام ابو الفضله😍  میبینید حتی اسمشم ارامش داره🥰!؟
این مثبته دیگه مباااارکه

نه 😔 اخه لک دیدم... بعدش دیروز ازمایشم منفی شد😔

هاله داره... از موعدت گذشته؟؟؟ منم همه ی بی بی چکام مثبته...اما الکیع... بزار از موعدت گذشت برو ازما ...

مال من بی بی دقیق گفت روز اول هاله کم رنگ افتاد ۶ روز بود عقب انداخته بودم پر رنگ شد دوباره زدم دوباره پر رنگ شد رفتم آزمایش مثبت شد همون روز 😄

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
مال من بی بی دقیق گفت روز اول هاله کم رنگ افتاد ۶ روز بود عقب انداخته بودم پر رنگ شد دوباره زدم دوبا ...

بتات چند بود؟

این سفیده؟

آره یه رنگ طوسی مانندی داره. وقتی خشک میشن اینجوری میشن. حالا بزار از موعدت بگذره دوباره بزن عزیزم. انشالله که مثبته

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤