من ۲۲ سال که ازدواج کردم ، شوهرم از اولم خیلی بددل و بدهن و دست بزن داشت ولی همیشه به خاطر موقعیت خانوادم نتونستم جدا بشم ، هیچ وقت نزاشت جایی کار کنم یا درسم و ادامه بدم و همیشه میگفت بشین تو خونت بچه داری کن و حتی کلاس زبانم نزاشت برم چون من خیلی دوست داشتم که زبان انگلیسی و یاد بگیرم ، ما هر سال اختلاف و دعواهامون جوری میشد که من میرفتم خونه ی مادرم ولی چون نمیزاشت پسرم و ببینم آخرم به خاطر بچم بر میگشتم ، به شدت آدم عصبی و روانی هستش ، تا این که سال ۹۰ پدرم فوت کرد و من پسر دومم و باردار بودم بعد از به دنیا اومدن پسرم دوباره شروع کرد به اذیت و ازارو دیوانه بازی و به خاطر خانوادش همش تو خونه دعوا راه مینداخت، من و کتک میزد ، پسرم دوسالش بود که رفتم دادگاه شکایت کردم و مهریه ام و اجرا گذاشتم و مال و اموالشو توقیف کردم ، بعد این آقا با چنان چرب زبانی و موش مرده بازی اومد که من عاشقتم و بچه ها رو میخوای چیکار کنی و برگرد مهریه میخوای خودم میدم چرا رفتی دادگاه ،منم🐴شدم برگشتم و با چرب زبونی من و برد محضر رو مهریه و بخشیدم و اومد از واحد های که میساخت ی قولنامه به من داد و بعد چند ماه هم این قدر تو خونه داد زد و فحش داد تا قولنامه رو گرفت ، الان پسر کوچیکم ۱۰ سالش و همش به من میگه باید بیایی توافقی طلاق بگیری ، بهش گفتم برو دادگاه بگو میخوام زنم و طلاق بدم میگه باشه همه ی مال و اموالم و میزنم به نام مادرم میرم دادگاه درخواست طلاق میدم ،همش میخواد من و بدون هیچی و با جیب خالی از خونه بندازه بیرون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین اگه نوشته بخشیدی ممکنه بتونی دوباره مطالبه کنی اما اگه بگه پرداخت کرده هیچی دیگه
واقعا؟
اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
بزرگترین اشتباه بخشیدن مهریت بوده،منم شوهرم گفت ببخش گفتم سه دونگ خونه تو محضر ب نامم بشه چشم،البته که الان مهریم از سه دونگ خونه ارزشش بیشتر م شده
با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
عزیزم از وکیل کمک بگیر شما هنوز هیچی بنامت نزده مهریه بخشیدی . تو این همه سال زندگی نتونستی چیزی برای خودت جمع کنی مخفیانه . من اگه شوهرم موافق طلاق نباشه میرم جدا زندگی میکن