2777
2789
عنوان

شوهرم سرم و کلاه گذاشته

| مشاهده متن کامل بحث + 1615 بازدید | 104 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه نوشته بخشیدی ممکنه بتونی دوباره مطالبه کنی اما اگه بگه پرداخت کرده هیچی دیگه

واقعا؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
منم میخوام ببخشم البته الان نه

اشتباهه

وقتی عمیقا فکر میکنم شاید در آینده ثروت شوهرم حسابی زیاد بشه .. خدای نکرده مشکلی پیش بیاد جز مهریه دستم به هیچ جایی بند نیست

۱٪ اگه خانوادش یا بچه ها بخوان همه رو بالا‌ بکشن چی؟

من مهریه رو گذاشتم واسه پیریم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بزرگترین اشتباه بخشیدن مهریت بوده،منم شوهرم گفت ببخش گفتم سه دونگ خونه تو محضر ب نامم بشه چشم،البته که الان مهریم از سه دونگ خونه ارزشش بیشتر م شده

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
اشتباهه وقتی عمیقا فکر میکنم شاید در آینده ثروت شوهرم حسابی زیاد بشه .. خدای نکرده مشکلی پیش بیاد ج ...

حرف شما هم درست ولی بخشیدن بدون حساب کتاب معنی نداره 

دخترهای خوبی باشید اینجا کلیک کنید گزارش بزنید👈🏿🙏🏻کلیک بنما

عزیزم از وکیل کمک بگیر شما هنوز هیچی بنامت نزده مهریه بخشیدی . تو این همه سال زندگی نتونستی چیزی برای خودت جمع کنی مخفیانه . من اگه شوهرم موافق طلاق نباشه میرم جدا زندگی میکن

آخه اینقدر ساده با وجود بد بودن همسرت هم بچه دو‌م آوردی هم مهر رو‌بخشیدی طلاق نکیر بمون و زندگیش ...

به خدا همش آرزوی مرگم و دارم ، خیلی پولدار شده از وقتی وضعش خوب شده خودخواه تر و بدترم شده ، میگه تو برو بزار من زندگی کنم