2777
2789
اخه اینا میگن کل جهیزیه با دختره پسر خونه میخره میزنه ب اسم دختر. همین فقط. اخه من خونرو میخوام چکار ...

اصلا خونه هیچی بعضیا هستن کل جهاز میندازن گردن دختر یه خونه بدرد نخور رهن میکنن طلا هم خیلیییی سبک میدن توبه طرف مقابلت نگاه کن نیازیم نیست همرو مارک بخری ۶۰۰ تومن خرج کنی ۶۰۰ برات خرج میکنن؟

من خودم به این نتیجه رسیدم برای عروسی بین یه مراسم بزرگ و طلای بیشتر؛ طلای بیشتر انتخاب میکنم و یه مجلس کوچیک

توفامیل زیاد داشتیم دختر خیییلی بیشتر از پسر خرج کرد رو جهاز

حواستو جمع کن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من باشم قبول نمیکنم در صورتیکه مهریه یه خونه تو محله ی زندگی پدر مادرم بزنه به نامم.منم تا پوشک پااا ...

من هم طنز عرض کردم وگرنه همسرمن اینطوری نبودن، ک اگر بودن مادرشون مردهای این مدلی زو مسخره نیمکرد

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا خونه هیچی بعضیا هستن کل جهاز میندازن گردن دختر یه خونه بدرد نخور رهن میکنن طلا هم خیلیییی سبک م ...

اینا ی زمین دارن هنوز نساختن. ولی قراره دوطبقه بسازن برا خودشو برادرش. طلا رو نمیدونم چجور میدن. ولی پدر من قبول نمیکنه. میگه اونا باید طبق رسم ما رفتار کنن. مامانم میگه حتی اگه اونا مثل رسم ما رفتار کنن تا اخر عمر سرکوفت میزنن که جهیزیت کامل نبوده و فلان و بهمان. واقعا ماام انقد نداریم ک وسیله های بزرگم من بخرم. 

اینا ی زمین دارن هنوز نساختن. ولی قراره دوطبقه بسازن برا خودشو برادرش. طلا رو نمیدونم چجور میدن. ولی ...

خب چرا میخوای بایکی ازدواج کنی که فرهنگی بهم نمیخورین

بخدا ادم به مشکل برمیخوره تهش طلاقه یا سوختن و دم نزدن

بخدا پدرومادرت راست میگن

قبل عقد باید توافق بشه و نوشته بشه نه اینکه بیای ببینی بعدا چی میشه

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
خب چرا میخوای بایکی ازدواج کنی که فرهنگی بهم نمیخورین بخدا ادم به مشکل برمیخوره تهش طلاقه یا سوختن ...

اخه ما یسال و نیمه باهم دوست بودیم .همو دوسداریم خیلی سخته جدایی

من هم طنز عرض کردم وگرنه همسرمن اینطوری نبودن، ک اگر بودن مادرشون مردهای این مدلی زو مسخره نیمکرد

خداایی بعضی جاها خودشون خراب کردن.جاهاز ۰تا۱۰۰سیسمونی.هزینه ی اقامت تو فلان جا کادو.پا گشااا.پول قرصی یا کمک به داماد به خاطر دختر.خداایی تو ایران باید مرد باشی که کلاا برد برده😁🙂🙂

نمیدونم چرا حرف حق میزنی تعلیقت میکنن
چه ناجوانمروانه.پسر چی میده اونوقت خودش و خودش😒😒🤔

خوب خونه با داماده دیگه ...الان شهر ما داماد خونه میگیره عروس جهیزیه بنظرم منصفانه است 

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40