2777
2789

نامه به کودکی که هرگز زاده نشده نوشته اوریانا فالاچی

بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت را تباه نکن 

نامه به کودکی که هرگز زاده نشد

هنر ظریف رهایی از دغدغه ها

کیمیاگر

کمی بیشتر از زندگی

شازده کوچولو

بیشعوری رو خوندم اصلا خوشم نیومد طرز بیانش خوب نیست همه هم بیشعورن میشه نتیجه اش

نمیتونم بهترین قائل بشم هر کتاب یه دنیای تجربه ست 

ولی کتابهای انسان خردمند و انسان خداگونه که الان چاپشون متوقف شده واقعا بعد نگاهمو عوض کرد 

کتاب انسان خردمند به ما میگوید از کجا امده ایم و انسان خداگونه به ما میگوید که به کجا می رویم...

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...
اوووه واقعا‌؟ 

واقعا واقعاااا یعنی قشنگ میگه فرق مردی که تورو برای زندگی میخواد مردی که تورو واسه تفریح میخواد 

بعد میگه برای مردی که تورو واسه زندگی میخواد ازت چه انتظارایی داره اون یکی چه انتظارایی ازت داره 

یا اون چیکار میکنه اون چیکار نمیکنه

اصلا اگه این کتاب زودتر میخوندم قطعا هفت سال دوست پسرمو تحمل نمیکردم و زودتر ازدواج میکردم البته ازدواج کردم ولی وقتی کتاب خوندم حسرت عمر خودمو خوردم تو اون هفت چه خریت هایی میکردم 

چون رشتم روانشناسی هست این کتابا شاید به دردت بخوره ... غرور و تعصب ،اگر بمانم ،هنر ظریف بیخیالی، دفتر خاطرات ،کفش باز،مردان مریخی و زنان ونوسی ،مامان و معنی زندگی من اینارو خوندم خیلی خوبن

دانشجو روان شناسی🧠 .تاپیک هام در مورد روانشناسی هست دوست داشتی سر بزن🧡