2777
2789
عنوان

تست بی بی چک

515 بازدید | 17 پست

خانما توروخدا کمکم کنید...این تست بارداری مثبت هست یا منفی؟؟دارم‌میمیرم از استرس و نگرانی...من دیروز ساعت ۳ ۴بعد از ظهر این تستو زدم قشنگگگگ منفی بود دو روز ازموعد پریودیم گذشته ک این تستو زدم...تا چند ساعت بعدشم منفی بود...امروز صب بلند شدم نگاش کردم حس کردم ی حاله ی خیلی کمرنگ انداخته...دارم دیوونه میشم 😢😢😢نظرتون چیه؟

منفی...بیبی چک زیره پنج مین درسته جوابش

🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد(وعجل الفرجهم)🌹 💙😍خدایا،تودرست کن!تو درست کنی قشنگتره😍💙خدایا شکرت ❤صلی الله علیک یا فاطمه الزهر❤خداجونم مرسی بابت دوتا فرشته ای بهم دادی...😍🥰😇خودت مراقبشون باش👭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توکل بخدا شاید منم پریود شدم

ان شاءالله كه شما باردار باشين، من اينو گفتم كه اگه خداي نكرده باردار نبودين شما مثل من تو ذوقتون نخورهولي دوست خودم بي بي چكش  بعد از حدودا يه ساعت هاله انداخت و باردار بود

ان شاءالله كه شما باردار باشين، من اينو گفتم كه اگه خداي نكرده باردار نبودين شما مثل من تو ...

عزیزم من دوست ندارم باردار باشم...اگه باردار باشم توو ذوقم‌میخوره...من ی پسر هشت ماهه دارم...تازه بعد هشت ماه تصمیم گرفته بودم‌ یکم ب خودم برسم..بچم‌ شیطنتاش شرو شده...واقعا برام سخته ی بچه ی دیگه درحال حاضر