2777
2789
عنوان

دختر یازده ماهم کرونا گرفته

217 بازدید | 13 پست

دخترم از منوباباش کرونا گرفته تبش ۳۸.۵هست پایینم نمیاد خیلی نگرانشم کسی اینجا هست که بچش کرونا گرفته باشه ؟چیکار کردین؟دخترم خیلی ضعیفه تازه از شب اینطوری شده 

فقط تب داره؟علایمی نداره؟

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه از شب شروع شده فعلا که چیز دیگه ای ندیدم امروز تعطیل رسمیه دکتر پیداکنم حتما میبرم

منم بچه ام ۱۱ ماهش بود سه هفته پیش میشد فقط تب میکرد و بیحال بود همین غدا نمیخورد شیرم خیلی کم بی اشتها شده بود 

تب اشم از ۳۸ به بالا میرسید و استامیتوفن جواب نمیداد 

تا شیاف میزاشتم 

بعد ۳ روز تب دونه زد البته من چون قبلا بچه خاهرم ایمجوری بود فعمیدم ویروس روزویلا  گرفته بچه ها عمدتا تا زیر ۲ سال میگیرند و علامتشم تب هست و اینایی که گفتم 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه 

ان شاءالله چیزی نمیشه گلم . من همیشه شربت استامینوفن میدم تقریبا نصف وزن بدن . با دستمال نم دار هم بزار رو سینه و پیشونی و هرجایی داغه .سیب هم رنده کن بده بخوره کم کم. ولی من پسرم اینجوری شد آنتی بیوتیک براش شروع کردم .دکتر داد البته.

منم بچه ام ۱۱ ماهش بود سه هفته پیش میشد فقط تب میکرد و بیحال بود همین غدا نمیخورد شیرم خیلی کم بی اش ...

فک کنم کرونا باشه چون منوشوهرمومامانم اینا همگی باعم علایممون شروع شد سه روز بعدشم مال دخترم شروع شد 

فک کنم کرونا باشه چون منوشوهرمومامانم اینا همگی باعم علایممون شروع شد سه روز بعدشم مال دخترم شروع شد ...

بازم خوددانی منم شکم به کرونا رفت چون خودمو شوهرم گرفته بودین حتی یه دکتر بردم براش ازمایش نوته بود ولی بردم پیش یه دکتر عالی و حرفمو تایید کرد بعد ۳ روزم  دونه هاشو دیدم رو بدنش

دختر دو ساله ي منم گرفت 

در حد سرماخوردگي ولي تب نداشت دو روزه خوب شد

خيليا اينجا ميگن دو سه روز بچه هاشون تب كردن ولي خوب ميشن زود

نگران نباش اصلا

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍