2777
2789
عنوان

خون حیض

2158 بازدید | 32 پست

بچه ها من دیشب خونریزیم زیاد بود یکم پس داد ۲تا شورت رو هم‌پوشیده بودم روشم شلوار به شورتام خون پس داد ولی  شلوارم خیلی کم خونی شده بود منم رو فرش نشسته بودم‌ هرجایی رو نگا کردم جایی خونی مبود شایدم چون فرشم تیرست دیده نمیشه مقدارش خیلی خیلی کم بود و اندازه لکه خیلی کوچولو بود الان من نمیدونم برخورد کرده یا نه یا اصلا اگه برخورد کرده دقیقا به کجا خورده حکمش چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حروم؟؟؟

ببین عزیزم اگه فرشت با اون خون برخورد داشته باید لکه روپیدا کنی وگرنه نماز خوندن روش جایز نیست

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
لکه رو پیدا نکردم روی شلوارمم لکه از سکه کوچیکتره

یکم با چراغ گوشیت دنبالش بگرد اگه پیدا نکردی دیگه ولش کن ولی فرشتو همون جایی که نشسته بودی رو یکم تمیز کن

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
باید تمیزش کنی وگرنه حرومه نشستن روش نجس میشی

حروم🙄🙄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

اگر مطمئن نیستی به فرش رسیده یا نه و خوب گشتی و چیزی پیدا نکردی پس نگرفته به فرش و فرش نجس نیست

اسلام برای نجاست خیلی راحت گرفته

تو دنیایی که می‌تونی هر چیزی باشی؛ تو خوب باش! / یه صلوات به نیت برآورده شدن حاجتم می‌فرستی؟! 🌷
لکه رو پیدا نکردم روی شلوارمم لکه از سکه کوچیکتره

تو که نمیدونی اصلا روی فرش هست یا نه .....برای نماز هم محل سجده تمیز باشه کافیه یعنی همون جا نمازی که تمیزه کافیه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤