2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط مشروب🤣🤣🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

اول تغذیه مناسب داشته باش. 

ویتامین ب کمپلکس و دی. و البته وعده های غذایی مناسب. یادت باشه که عقل و روح سالم در بدن سالم. 

دوم به خودت برس، ورزش کن، مراقبتهای بهداشتی داشته باش و از استرس و بدخوابی و دیر خوابیدن دوری کن. 

سوم، برای خودت  و اینده یک برنانه مشخص و محکم داشته باش. هر چه اید خوش آید یا منتظر به ثمر رسیدن نقشه ها و برنامه های دیگران بودن مساویه با مرگ تدریجی آدم. 

چهارم، برای هدفهایی که در نطر گرفتی تلاش کن! شده روزی یک ساعت حتی!

پنجم، برای خودت یک تفریح داشته باش. فیلم دیدن، کتاب خوندن، اشپزی کردن، خیاطی کردن و ...هر چی دوست داری.

و ششم، از توسل و تمسک و وابستگی هات به اطرافیانت کم کن! آدمهای منفی رو از زندگیت دور کن و شش دونگ حواستم بذار رو زندگی خودت.

بستنی

نسکافه

قهوه.

زعفرون

شربت گلاب

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
اول تغذیه مناسب داشته باش.  ویتامین ب کمپلکس و دی. و البته وعده های غذایی مناسب. یادت باشه که ...

دست گلت درد نکنه واقعا مفید بود تک تک حرفات یک دنیا ممنونم 

ممنونم عزیزم

خواهش 

تو برنامه غذاییت بگنجونشون 

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم ز بی آبی ،ولی پی شبنم نمیگردم با خفت و خاری🤠بخشیدمت برو حلالت کردم نیازی نبود کاربریتو ببندی ، برگرد ،حرفاتو باور کردم 🤚
دست گلت درد نکنه واقعا مفید بود تک تک حرفات یک دنیا ممنونم 

قربونت برم. 

اینها کارهایی هست که من همیشه انجام میدم. 

از ادمی که کل شبانه روز درگیر خودش بود، افسرده و ناراحت و بدون انرژی بود..تبدیل شدم به یه ادم فعال که روزی چند ساعت ورزش میکنه، کلی کار میکنه و  "زندگی" میکنه🌹❤ البته! بعد از ۴ سال. 😊 

همش به اصلاح الگوهای ذهنی بستگی داره. 

قربونت برم.  اینها کارهایی هست که من همیشه انجام میدم.  از ادمی که کل شبانه روز درگیر خو ...

وای خواهش می کنم بهم پیام بده تو خصوصی من واقعا ریختم به هم ۸ ماهه پدرم رو از دست دادم هنوز خوب نشدم یه مرگ تدریجی دارم دیگه خسته شدم