2777
2789
عنوان

چیکار میکنید؟

129 بازدید | 20 پست

شماها وقتی یک چیزی خیلی روح و روانتون رو بهم بریزه ، یک ترسی که میدونید احمقانه اس، اما خارج از کنترلتونه ، به حدی که برای ترستون دارو بخورید ، چیکار میکنید؟

من قبلنا زنگ میزدم پدر و مادرم درد دل میکردم گریه میکردم مادر و پدرم باهام شوخی میکردن حرف میزدن تا اروم میشدم ، الان پدر و مادری ندارم و این مشکل بدتر جای خالیشون رو جلوی چشمم میاره  ،  از نظر برادر و شوهرم ترس من احمقانه اس، رومم نمیشه به خاله یا دوستی زنگ بزنم . لطفا نپرسین چیه چون حتی نوشتن درباره اش حالمو بد میکنه مشکل من یک نوع وسواس و فوبیاست .

با خدا حرف میزنم درد دل میکنم نذر نیاز اما این ترس هرروزه منه . هرکاری میکنم که اتفاق نیفته و میدونم با اتفاق افتادنش زمین و اسمون جابجا نمیشه اما چه کنم؟ شماها وقتی حال دلتون بده چیکار میکنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینی که بهت میگم حالت رو خوبِ خوب می کنه به شرطی که انجامش بدی 

تو گوگل سرچ کن دوره ۲۸ روزه شکرگزاری با صدای فرزانبهنام .اگر هر روز انجامش بدی به چنان آرامشی می رسی که باورت نمیشه. قطعا نتیجه می گیری اگر حالت خوب شد برای پدر مرحوم منم فاتحه بفرست ممنونم 

من فقط با خدا دردمو میگم بعدش آروم میشم 

بدبختیم اینه که دیگه اینم ارومم نمیکنه صلوات میفرستم دعا میکنم گریه میکنم فقط یکی رو میخوام بهم بگه نترس مهم نیست هیچی نیست خسته ام از اینکه تا حرفشو میزنم شوهرم میگه کشتی ما رو با وسواسهات . بچه هام گریه هامو میبینن غصه میخورن 

عزیزم حتما حتما کتاب چهار اثر از فلورانس رو بخون به تمام ترسهات پایان میده انشالله منم تقریبا مثل شما بودم البته نه به اون شدت ولی تو همین نی نی سایت یه بنده خدایی پیشنهاد داد و من کتابش رو دانلود کردم و گوش دادم عالی رو من تاثیر  گذاشت 

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
اینی که بهت میگم حالت رو خوبِ خوب می کنه به شرطی که انجامش بدی  تو گوگل سرچ کن دوره ۲۸ روزه شک ...

خدا رحمتش کنه براشون همین الان فاتحه میفرستم و حتما انجام میدم 

بدبختیم اینه که دیگه اینم ارومم نمیکنه صلوات میفرستم دعا میکنم گریه میکنم فقط یکی رو میخوام بهم بگه ...

این کتاب همون چیزیه که میخوای بهت میگه نترس البته برای این حرفش دلیلم داره یک دلیل محکم

دوستای گلم اسم کاربریم و هرچی زدم سایت قبول نکرد مجبورشدم نصفی از اسم خودم و نصفی از اسم پسرم رو بزارم سمیرا هستم مامان سبحان😊خوشحالم که هستین❤عزیزان به اینکه  سوره واقعه  چطوری میتونه  روزی رو زیاد کنه کاری نداشته باشین شما فقط هر شب یه بار بخونینش💕حدیث داریم اگر کسی نماز شب بخونه و روز بگه من گرسنه ام شما باور نکنید 💖راستی عزیزانم لطفا درخواست دوستی ندین ممنون میشم🙏
این کتاب همون چیزیه که میخوای بهت میگه نترس البته برای این حرفش دلیلم داره یک دلیل محکم

بدبختی من اینه ترسم خیلی احمقانه و مسخره اس شاید به هرکی بگم مسخره ام کنه  . فکر کن بعد  مرگ پدر و مادرم بعد دو سه روز تو خوابهام میدیم این اتفاق افتاده و من الان چون تو مراسمو نمیتونم کاری کنم .مشاورم میگفت تو با این مسله مشکل داشتی اما بعد ذهنت هرچیزی رو نخواسته که  قبول کنه مثل غصه مرگ والدینت یا هرچیزی که سخته برده پشت ماسک این قایم کرده و این مسله برای تو عملا یاداور همه این مسایله