afsaneh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1415 عنوان کدوم عینک؟ 241 بازدید | 29 پست بچه ها کدوم این عینک ها اندازه و مناسب هستن .ابی رو سفارش دادیم ولی من همش فکر میکنم مشکیه بهتره از نظر اندازه .شما میگید کدوم استاندارده؟ 1399/08/13 | 03:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 گلم سایت خرابه 😐 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 چرا پس؟ نمیدونم والامن هرکارکردم نشدنی نی یارهم گفتن خرابه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
afsaneh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1415 ای جانم. اولی بیشتر بهش میاد پس همین ک سفارش دادیم خوبه دیگه؟دوروزه خود درگیری پیدا کردم
pangool عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 5506 پس همین ک سفارش دادیم خوبه دیگه؟دوروزه خود درگیری پیدا کردم آره عزیزم این خیلی بیشتر بهش میاد ،مبارکش باشه وباهاش فقط زیباییای دنیارو ببینه انشاالله😍😍
afsaneh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1415 آره عزیزم این خیلی بیشتر بهش میاد ،مبارکش باشه وباهاش فقط زیباییای دنیارو ببینه انشاالله😍😍 فداتشم مرسی عزیز دلم😘❤ انءشالله 🙏😊داداشم یه ساله عینک میزنه این سومین عینکشه 😂😂😂
afsaneh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1415 نمیدونم والامن هرکارکردم نشد نی نی یارهم گفتن خرابه چرا الان که داره خوب کار میکنه
pangool عضویت: 1398/01/10 تعداد پست: 5506 فداتشم مرسی عزیز دلم😘❤ انءشالله 🙏😊داداشم یه ساله عینک میزنه این سومین عینکشه 😂😂😂 سلامت باشی گلییی 💋🌸ای جاانم بچه ها معمولاً اینجورین مخصوصا پسر کوچولوهای سر به هوا ،باید همیشه زاپاس داشته باشید 😄😄😄😄
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40691 چرا الان که داره خوب کار میکنه نه نمیادبازم که... راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
afsaneh_bano مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 1415 سلامت باشی گلییی 💋🌸 ای جاانم بچه ها معمولاً اینجورین مخصوصا پسر کوچولوهای سر به هوا ،باید همیشه ز ... اهوم😍مرسی گلم از هم صحبتی باهات خوشحال شدم❤
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86956 فداتشم مرسی عزیز دلم😘❤ انءشالله 🙏😊داداشم یه ساله عینک میزنه این سومین عینکشه 😂😂😂 اولی