2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😭😭😭😭

عزیزم خیلی اشتباه میکن ی که الان نشستی اونجا فعلا که بچه نداری باهاش اتمام حجت کن و تعهد معتبر بگیر که اگه درست نشد ازش جدا شی الان اصلا وقت بچه دار شدن نیست

اره راس میگه  اینا کتک میخورن توهین میشنون یه نفر دیگه م‌میخاپ بیارن بدبخت کنن ادم چقد تو ...

😭نمیتونم  طلاق بگیرم خستم خسته 

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›
بزرگترین مشکلم همینه اصن دوماه عروسی کردیم

کسی که دست بزن داره بچه هم که داشته باشی بازم میزندت. نزار بچه دار شی و نزار بزندت. به خونوادت بگو تا فکری کنند. اگه اصلاح نشد طلاق بگیر. اومدی به امید زندگی عاشقانه بعد باید کتک هم بخوری. مگه قرون وسطی هستش؟ برا خودت عزت نفس داشته باش . دیگه تکرار کرد جدا شو

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
از بس کتکم زده نمیتونم تکون بخورم خیلی زد خیلی با کمربند با مست لگد له شدم زیر دست پاش

بچه میخوای بعدش ازش؟؟حالت خوبه؟؟؟میفهمی چه به روز اون بچه میاد؟خودت داری میسوزی بچه رومیخوای چکارکنی فردا؟؟

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️

عزیزم خواهش میکنم عاقلانه تصمیم بگیر واسه رهایی خودت از کتکهای شوهرت یه طفل معصوم رو بدبخت نکن . اخخ گناه بچها چیه که باید پاسوز بزرگترا بشن 

برای تو برای چشم هایت، برای من برای دردهایم، برای این همه تنهایی    ای کاش خدا کاری کند 
ن هیچکس ندارم از خودم درد دارم زیر دلم مخصوصا

باور کن لگد به کمر بخوره یا زیر شکم ، خودش باعث ناباروری میشه .

حتی دیدم خانمی که جفت چشمهاش در اثر ضربه به سر از دست داده بود . نزار مشت هاش به سرت بخوره . ضربه های مرد سنگینه

توروخدا تا موقعی ک درست نشده بچه نیار  بقران یه دردم بدردات اضافه میشه ، بزار بگن ک ایراد داری ...

واقعا راست میگه به روانیه دیگه مث شوهرت بزرگ نکن تحویل جامعه بدی اونم بره یکی دیگه رو مث تو بدبخت کنه بچه اگه تو اون جو بزرگ شه روانی میشه با یه پدر دیوونه و مادر کتک خور البته خیلی معذرت میخوام و واقعا از ته دل برات ناراحت شدم این حرفارو گفتم

🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️Düşmam ben, kanatlarim var rühümdaaaa

استارتر چقدر مظلومی اعصابم خورد شد.

گناه مظلوم کمتر از ظالم نیستا

خدا بهت عقل بده تا نخوای از همچین دیوانه ای باردار شی.

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند
حقیقت رو خیلی رک گفتی ارامتر لطفا😑

حقیقت رو رک نگفتم از روی عصبانیت گفتم

همین امثال این استارتر و شوهرش باعث شدن الن یه عالمه بچه ی بدبخت و یا عقده ایی یا بچه های طلاق بشن. چراااااا؟ چون فکر میکردن با بدنیا اوردن بچه یه روانپریش عاقل میشه

داره میگه مسته کتکش زده بعد میگه دعا کنید بچه دار بشم😡😡😡😡😡 اصلا من واسه چی تو این تاپیک هستم

اشتباه از من بود این تاپیک رو خوندم کلا عصبی شدم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !