2777
2789
عنوان

😭😭😭😭شوهرم ،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 8707 بازدید | 286 پست
از بس کتکم زده نمیتونم تکون بخورم خیلی زد خیلی با کمربند با مست لگد له شدم زیر دست پاش

برا چی مگه الکیه دیوونس 

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توروخدا تا موقعی ک درست نشده بچه نیار 

بقران یه دردم بدردات اضافه میشه ، بزار بگن ک ایراد دارین ک باردار نمیشی ولی به یه بچه ظلم نکن تو این شرایط ایران و مسکل با شوهرت یه طفل معصومم قوربانی نکن گناه داره خواهرانه بهت گفتم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
مگه کسی نداری حمایتت کنه .تا کی می خوای تحمل کنی ؟ مگه دور از جونت حیوونی که بخواد با کمربند رامت کن ...

واقعا درست نمیشه 

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
مگه کسی نداری حمایتت کنه .تا کی می خوای تحمل کنی ؟ مگه دور از جونت حیوونی که بخواد با کمربند رامت کن ...

ن هیچکس ندارم از خودم درد دارم زیر دلم مخصوصا

‹ اگر شکست خوردی مهم نیست دوباره تلاش کن..❤️🫐 ›