2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 45 پست
وااا غلط اضافی کرده مرتیکه من بودم با لقد مینداختمش دم در.همه جا هم آبروشو میبردم.چطور میترسین ازش ک ...

ن نمیترسیم بابام بشدت ب من علاقه داره اگ ب بابام باشه میگه اره حق با اونه دخترم مستاجره خونمو بدم بش بابامم بخاطر علاقش ب من جواب نمیده ولی خودم حرص میخورم

خدایا کمکم‌ کن❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن نمیترسیم بابام بشدت ب من علاقه داره اگ ب بابام باشه میگه اره حق با اونه دخترم مستاجره خونمو بدم بش ...

بابای همه بهشون علاقه داره والا بابای من که یدونه دخترم جونش واسم درمیره و برای همین هم همیشه مثل شیر پشتمه.به بابات بگو جوابشونو بده و پررو ترشون‌نکنه

یاشاسین آذربایجان💓✌

حالا بابات دلش بخواد به تو خونه بده چرا ب اسم شوهرت !!!!!!!

بحث خونه دادنش نیست واسم مهم نیس خونه خیلیی پررو چش سفیده و لجمو در اورده انگاری مردم دخترشونو از سر راه اوردن دختر بزرگ کردن جاهازشم دادن بعد خونهم بدن؟؟

خدایا کمکم‌ کن❤
ب شوهرت بگو این چ کاریه بابات میکنه اون باید ب ما خونه میداد نه بابای من حتی اگ خودشم خونه نداشت ک ب ...

شوهرم ادم نیست اسم خانوادشو میارم سریع جبه میگیره منم بخاطر همون هیچ نگفتم ولی دارم میسوزم منظورش خیلی بد بود 😭خوشم نمیاد ازش ایشالا سقت بشه

خدایا کمکم‌ کن❤