2777
2789
عنوان

پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست
وااا غلط اضافی کرده مرتیکه من بودم با لقد مینداختمش دم در.همه جا هم آبروشو میبردم.چطور میترسین ازش ک ...

ن نمیترسیم بابام بشدت ب من علاقه داره اگ ب بابام باشه میگه اره حق با اونه دخترم مستاجره خونمو بدم بش بابامم بخاطر علاقش ب من جواب نمیده ولی خودم حرص میخورم

خدایا کمکم‌ کن❤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن نمیترسیم بابام بشدت ب من علاقه داره اگ ب بابام باشه میگه اره حق با اونه دخترم مستاجره خونمو بدم بش ...

بابای همه بهشون علاقه داره والا بابای من که یدونه دخترم جونش واسم درمیره و برای همین هم همیشه مثل شیر پشتمه.به بابات بگو جوابشونو بده و پررو ترشون‌نکنه

یاشاسین آذربایجان💓✌

حالا بابات دلش بخواد به تو خونه بده چرا ب اسم شوهرت !!!!!!!

بحث خونه دادنش نیست واسم مهم نیس خونه خیلیی پررو چش سفیده و لجمو در اورده انگاری مردم دخترشونو از سر راه اوردن دختر بزرگ کردن جاهازشم دادن بعد خونهم بدن؟؟

خدایا کمکم‌ کن❤
ب شوهرت بگو این چ کاریه بابات میکنه اون باید ب ما خونه میداد نه بابای من حتی اگ خودشم خونه نداشت ک ب ...

شوهرم ادم نیست اسم خانوادشو میارم سریع جبه میگیره منم بخاطر همون هیچ نگفتم ولی دارم میسوزم منظورش خیلی بد بود 😭خوشم نمیاد ازش ایشالا سقت بشه

خدایا کمکم‌ کن❤