سلام شاید سوالم خنده دار باشه ولی شاید بعضی هاتون جوابی داشته باشید ک منو قانع کنه...بنظرتون دنیای بعدمرگ چقدحقیقت داره؟میشه بعد مرگ عزیزی ک از دست رفته و دید؟اگه وجود داره چرا هیچ دلیل علمی نداره اگه وجود نداره پس این روحی ک تو جسم ماهس کجامیره؟اگه روح حقیقت داره پس هر موجودی ک بمیره روحش میمونه..نمیدونم شایدبخاطرشوک از دست دادن عزیزترینم زیاد دنبالشم زیاد سرچ کردم ولی ب هیچ نقطه قانع کننده ای نمیرسم
قرآن بخون هم ارومت میکنه هم کمکت میکنه جوابتو بگیری..معنی قرآنو بخون
علی؟!!!!! همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولینبار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
کاری به دلایل علمی ندارم، ولی وقتی بچم تو شکمم شکل گرفت و کم کم بزرگ میشد و تکون میخورد و بعد هم که به دنیا اومد با یه فرایند سیستماتیک داره بزرگ میشه همونجا به راز خلقت و قدرت خدا پی بردم و فهمیدم که بیهوده و بی انجام نیست این ساخت جهان حتما هدفی داره و حتما هم دنیای بعد از مرگ وجود داره