2777
2789
عنوان

مدیریت زندگی دست خودتونه یا همسرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 47 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه مدیریتش افتضاحه😶😶

شوهر منم همینه، وسط کلی قرض و بدهی، یه روز با دو کیلو شیرینی تر میاد خونه، فردا بستنی سنتی با اب هویج، چند روز نگذشته غذای بیرون، میوه می خره اناناس.

من می گم بخر، ولی اول هزینه هارو کنار بزار

خیلی سخته، این الان روی دوش منه.بار روانیش خیلی بیستر از جسمیشه. چند روز پیش که رفتم دیدم گوشت گرون ...

اخه شما کارمندی 

خیلی کارت سخت تره 

ان شاءالله ک خدا بهتون توان بده

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه
 دقیقا منم سیزده سال که همه چی دست خودم اون فقط میدونه کار ت تکیمل برا ماشین یا خونه . البته بی ...

الانم که مسایل اقتصادی خیلی پیچیده شده، اصلا نمی شه برنامه ریخت.

ما قبلا هزینه های ماهانه کمتری داشتیم، توی این چند ماهه با گرونیا دو بدابر شده

من مجردی کل کارخونه روی دوش منو مامانم بود همه حسابادست من بودبعدازازدواج کاربه هیچی ندارم راحت کردم خودمو دیگه ولی خواهرم برعکس شد قبلااصلااهمیت نمیدادالان همش درحال حرص خوردنه ک قسط وام خونه ماشینو چکارکنم

واسه این میگم این بار برای زنا خیلی سخته، چون طاقتشون کمه. هربار میرم ۴ تا چیز کوچولو میخرم کلی کار ...

وای من بااین قیمتااصن دلم نمیادخریدکنم لیست میکنم شوهرم بخره اینطوری خبرندارم چقدرمیشه😂😂

من مجردی کل کارخونه روی دوش منو مامانم بود همه حسابادست من بودبعدازازدواج کاربه هیچی ندارم راحت کردم ...

کار خوبی کردی، البته به شرطی که شوهرت برباد بده نباشه.

منو شوهرم خیلی اختلاف تفکری داریم

.پارسال پولی که پس انداز کرده بودم به شوهرم گفتم یه خونه کوچیک بخریم، اون می گفت نه بیا بریم یه سفر اروپایی